Bartasarte Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 dobrze ze dotarles ....lepiej pozno niz wcale :icon_rolleyes: sklece cos z filmiku co go nagralismy i wrzuce linka - ale nie dzisiaj :icon_mrgreen: dzieki za przejazdzke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Fajnie było Was poznać, chetnie sie jeszcze przyłączymy (ja i Zieny) przy następnym spotkaniu. Wklejcie jakieś zdjęcia. PozdrawiamStyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Rybkowicze wrócili? Dzięki wszystkim za wspólną przejażdżkę. Miło było poznać. Mam nadzieję, że wkrótce powtórka. Ano wrócili i to szybko bo rybka bez złotego płynu to zdechłaby niechybniewięc podlać ją trzeba obficie:) Moja żyje:)))Do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) No ja mogę co najwyżej napisać dzięki za wspólne polatanie już na miejscu, bo na poznanie nie było za bardzo czasu więc może tutaj napiszę że ten na czerwonym bandicie to byłem ja :icon_mrgreen:Cud że was znalazłem bo na własną ręke wyruszyłem z wawy nawet nie wiedząc gdzie się macie spotkać :cool: , zjeździłem całe zegrze bo myślałem że to gdzies tam ale wreszcie udało się zaliczyć pierwszy przelot w większym gronie . pozdrowionka Edytowane 2 Lipca 2008 przez motorbikepit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Co tu pisać, było miło i oby szybko się powtórzyło :icon_mrgreen: . Kilka fotek. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 O kurcze widzę że trochę was było :icon_mrgreen:Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) Grunwald jest 12 lipca ... okolo 13 jest inscenizacja bitwy ... ale zabawa trwa tam od wtorku 8 lipca do niedzieli - najwiecej atrakcji jest w przez cala sobote ... bitwa a potem jakies pojedynki, turnieje itp ... A nawiazujac do "sporo" to nie liczylem dokladnie ale w sumie bylo gdzies 14 maszyn ... wiec calkiem calkiem. pozdrawiam no i mam nadzieje ze do nastepnego razu Edytowane 3 Lipca 2008 przez DRAKE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 O kurcze widzę że trochę was było :)Zazdroszczę Poczekaj aż Bartasarte zekranizuje film - to dopiero zobaczysz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 dzięki za wycieczkę :icon_mrgreen: ale jakby ktoś miał kiedyś ochotę na wypad faktycznie na rybkę-DOBRĄ rybkę, to chętnie poprowadzę :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 dzięki za wycieczkę :icon_mrgreen: ale jakby ktoś miał kiedyś ochotę na wypad faktycznie na rybkę-DOBRĄ rybkę, to chętnie poprowadzę :icon_question: Mi 2x nie musisz mówić:icon_mrgreen: - widziałaś rejestrację. Ale terminy się napinają:notworthy: Może wstępnie na przyszły tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 A jak DOBRA jest ta rybka? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 dzięki za wycieczkę :icon_mrgreen: ale jakby ktoś miał kiedyś ochotę na wypad faktycznie na rybkę-DOBRĄ rybkę, to chętnie poprowadzę :icon_question: Ciekawe co masz na myśli, bo coś podejrzany ten uśmiech na końcu wypowiedzi...? :icon_mrgreen: A chętnie bym dobra rybkę zjadł z bandą głodnych motowścieklistów :rolleyes: i mam nadzieję że na następny wypad będę mógł akurat pojechać... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 A jak DOBRA jest ta rybka? :>powiem tak. żarcie tam mają tak pyszne, że ja-osoba nie będąca w stanie zjeść na raz zbyt wiele, tam pochłania zupkę(mmmm.... borowikowa.... pychota! ) oraz drugie danie, a i tu jest z czego wybierać, bo zarówno pstrąg z grilla z ziemniaczkami zapiekanymi w ziołach i karkóweczka i golonka są pyyyyyyyyychaaaaaaa! jedynie polędwiczki cielęce z oscypkiem nieco mniej przypadły mi do gustu, co nie zmienia faktu, że i tak były calkiem niezłe. reszty niestety jeszcze nie miałam okazji spróbować, ale wszystko przede mną :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Brzmi zachęcająco, tylko troszkę przekroczyłaś definicję rybki :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 troszkę przekroczyłaś definicję rybki :icon_eek:to tak, żeby zachęcić tez tych nie-rybkowych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi