Skocz do zawartości

na rybkę ??

DRAKE
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Rybkowicze wrócili?

Dzięki wszystkim za wspólną przejażdżkę. Miło było poznać.

Mam nadzieję, że wkrótce powtórka.

Ano wrócili i to szybko bo rybka bez złotego płynu to zdechłaby niechybnie

więc podlać ją trzeba obficie:) Moja żyje:)))

Do następnego.

No ja mogę co najwyżej napisać dzięki za wspólne polatanie już na miejscu, bo na poznanie nie było za bardzo czasu więc może tutaj napiszę że ten na czerwonym bandicie to byłem ja :icon_mrgreen:

Cud że was znalazłem bo na własną ręke wyruszyłem z wawy nawet nie wiedząc gdzie się macie spotkać :cool: , zjeździłem całe zegrze bo myślałem że to gdzies tam ale wreszcie udało się zaliczyć pierwszy przelot w większym gronie .

pozdrowionka

Edytowane przez motorbikepit

Grunwald jest 12 lipca ... okolo 13 jest inscenizacja bitwy ...

ale zabawa trwa tam od wtorku 8 lipca do niedzieli - najwiecej atrakcji jest w przez cala sobote ... bitwa a potem jakies pojedynki, turnieje itp ...

A nawiazujac do "sporo" to nie liczylem dokladnie ale w sumie bylo gdzies 14 maszyn ... wiec calkiem calkiem.

pozdrawiam no i mam nadzieje ze do nastepnego razu

Edytowane przez DRAKE

dzięki za wycieczkę :icon_mrgreen: ale jakby ktoś miał kiedyś ochotę na wypad faktycznie na rybkę-DOBRĄ rybkę, to chętnie poprowadzę :icon_question:

Mi 2x nie musisz mówić:icon_mrgreen: - widziałaś rejestrację.

Ale terminy się napinają:notworthy: Może wstępnie na przyszły tydzień?

dzięki za wycieczkę :icon_mrgreen: ale jakby ktoś miał kiedyś ochotę na wypad faktycznie na rybkę-DOBRĄ rybkę, to chętnie poprowadzę :icon_question:

Ciekawe co masz na myśli, bo coś podejrzany ten uśmiech na końcu wypowiedzi...? :icon_mrgreen:

A chętnie bym dobra rybkę zjadł z bandą głodnych motowścieklistów :rolleyes: i mam nadzieję że na następny wypad będę mógł akurat pojechać... :notworthy:

A jak DOBRA jest ta rybka? :>

powiem tak. żarcie tam mają tak pyszne, że ja-osoba nie będąca w stanie zjeść na raz zbyt wiele, tam pochłania zupkę(mmmm.... borowikowa.... pychota! ) oraz drugie danie, a i tu jest z czego wybierać, bo zarówno pstrąg z grilla z ziemniaczkami zapiekanymi w ziołach i karkóweczka i golonka są pyyyyyyyyychaaaaaaa! jedynie polędwiczki cielęce z oscypkiem nieco mniej przypadły mi do gustu, co nie zmienia faktu, że i tak były calkiem niezłe. reszty niestety jeszcze nie miałam okazji spróbować, ale wszystko przede mną :flesje: