Revolution Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 ja będę czekała w Nieporęcie na zakręcie :) Ale nie każcie na siebie długo czekaćA może ze mną pod Torwar pojedziesz? Ok 16.15 planuje się z Legionowa zwijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 na neste jest prosta droga, przy kanale zeranskim, do konca drogi a pozniej prawo na wiadukt a za wiaduktem jest stacja ... 17:15 jestem na parkingu przed torwarem ... Proponuje zastanowic sie nad trasa do BP na modlinskiej. Pozdrawiam i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 ohoho.... to raczej ty dzwon do mnie :icon_razz:A co? Umiesz gadać w kasku przez komórę robiąc winkle? :) Ok, będę dzwonił, a jakby co to znam jeszcze kilka numerków :icon_razz: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 W takim razie chcialbym sie dowiedziec ile osob bedzie na parkingu torwaru o 17:15 ?? (chodzi mi o parking gdzie autobusy 171 parkuja ...)zebysmy potem nie czekali bez sensu ... I ja postaram się dojechać na 17:15. Jakby co to poczekajcie troszkę na pomarańczowego motura;)W pół gadziny dojadę z puławskiej(neste) na tą łazienkowską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 W pół gadziny dojadę z puławskiej(neste) na tą łazienkowską?spoko-przecież motocykle w korkach nie stoją :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 spoko-przecież motocykle w korkach nie stoją :) no niewiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) ... gadać w kasku przez komórę robiąc winkle? ...Chyba Włochów w akcji nie widziałeś? Do tego jeszcze w jednej łapie trzymając drabinę a przed sobą na baku wiadro z farbą. No i oczywiście ubrany klapki i krótkie majtki. Komórkę wkładają między ucho i kask. Do tego lepsza jest cienka albo rozkładana :) .pzdr Edytowane 2 Lipca 2008 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Buhahaha normalnie chciałbym to zobaczyć... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 no to zapowiada sie troszke motocykli ... wiec bedzie calkiem milo ... zobaczymy jak wyjdzie w rzeczywistosci ... pogoda dopisuje :flesje: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 a mój żołądek nie daje mi zapomnieć o tej rybce, co to ją niebawe zjem. głodna jestem! więc ewentualne wycieczki krajoznawcze proszę po jedzonku :flesje: 1,5 godziny :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Buhahaha normalnie chciałbym to zobaczyć... :flesje:jak sie zjawisz to zobaczysz! moja komora idealnie wpasowywuje sie w kask :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revolution Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Rybkowicze wrócili? Dzięki wszystkim za wspólną przejażdżkę. Miło było poznać. Mam nadzieję, że wkrótce powtórka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Dzieki serdeczne ze mila przejazdzke, moze warto zastanowic sie nad tym grillem albo wypadem na weekend na mazury ... ja bardzo chetnie, niebawem jest grunwald wiec moze to bedzie okazja... pozdrawiam i czekam na zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Wielkie dzięki, że specjalnie na mnie poczekaliście :icon_mrgreen:Na Waaarkę! Hm... ten... teges... to znaczy... ! Na Grunwaaaald! :icon_mrgreen: A kiedy to? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Szkoda że nie mogłem być dziś ! Mijałem Was jadących Wisłostradą ! Niestety musiałem jechać do domu a potem... Byłem świadkiem i pomocą w/po wypadku/szlifa motocykla..! Właśnie piszę Post w "Szkoła jazdy..."... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi