majkelpl Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 A potem to juz w zaleznosci od tego kto przejmuje role ..... prowadzacego :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 OGŁOSZENIE PARAFIALNE :cool: Tym razem na środową rybkę proponuję spotkać się na mieście... Nie będzie jazdy, ale za to będą koszulki do odbioru :) No i oczywiście, jak zwykle będzie można coś zjeść ;) Miejsce spotkania: OSADA przy Bitwy Warszawskiej 1920 roku nr 19, tuż przy Rondzie Zesłańców Syberyjskich... Start: godzina 18:30 już na miejscu :cool: Mamy zarezerwowaną dłuuuuugą ławę :icon_mrgreen: Pogody można nawet nie zaklinać - prognozy są takie, że będzie ją można tylko skląć :icon_evil: R. :cool: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdawid Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Ostatnio pogoda trochę kiepska, wszyscy zmienili opony na zimowe ? :icon_mrgreen: Bo coś w środę ponoć śnieg ma padać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Przyjedź (motocyklem ofkors :cool: ...), to sprawdzisz :icon_mrgreen: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Dzis tez motocyklowa rybka :icon_question: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Ja juz zamontowalem plug sniezny :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Dzis tez motocyklowa rybka :icon_question: :icon_mrgreen: Jak co środę :cool: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Ktos przybyl? Jak sie jechalo? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Ktos przybyl? Ja byłem :cool: Jak sie jechalo? zgodnie z rozkładem SKM :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Ja tez bylem, tyle ze Honda nie Yamaha. no i 4 kolka a nie dwa. Hmm, w sumie to jak tandem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Ja byłem :cool: zgodnie z rozkładem SKM :bigrazz: nie pomerdaly sie tym razem kierunki? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 OGŁOSZENIE PARAFIALNE :cool: Tym razem na środową rybkę proponuję krótką przejażdżkę przez miasto :cool: ... przede wszystkim ze względu na bardzo niepewną pogodę - środa zapowiada się rześko, mglisto i mokro... Cel: Gniazdo Piratów Start: parking przy Torwarze, godzina 17:45... 15 minut później ruszamy... Dla tych, co jeszcze nie odebrali koszulek - będzie okazja, żeby to zrobić ;) Proszę zaklinać pogodę, chociaż według prognoz niewiele to chyba da... :icon_twisted: R. :cool: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mandaryn Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 ...wczoraj była słaba frekwencja, ale za to same tuzy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Słaba? No ja to nawet byłem zaskoczony jak zobaczyłem tak oblegany stolik :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 No ja mam od mniesiąca sprzęta po ślizgu, ale może za tydzień już go postawię na koła więc za 2 tyg nawet pogoda mi nie przeszkodzi... ;-) Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi