szumna Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 hmmm..... juz poprawiłam wiek ... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agatu Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 to ja może jako kolejny nowicjusz przyłączyłabym się do :crossy: powiększając damskie grono :bigrazz: postaram się zdąrzyć, oby ilość pracy dziś mi nie pokrzyżowała planów :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 hmmm..... juz poprawiłam wiek ... :bigrazz: ...to literówka, czy płeć też należałoby poprawić? :icon_mrgreen: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Turtel w Radomiu sprytnie namawial mnie"na rybke" swoja rybkową koszulką....a tu dzis musze pracowac do 21 :banghead: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyggy00 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 (edytowane) Jutro można oddać krew: [2009-08-27] Motoserce bije nadal! Bracia Motocykliści!!!! W związku z tragiczną sytuacją związaną z brakiem krwi w szpitalach zwracamy się do Was z prośbą o pomoc. Na dzień dzisiejszy Banki Krwi świecą pustakami,planowe operacje są odkładane a na dorażną pomoc krew kupowana jest zagranicą. Zapraszamy 03.09.2009 do Regionalnego Centrum Krwiodawstwa w Warszawie na ul.Saską 63/75(wejście od ul.Nobla) w godz.10-15. Każda kropla krwi jest potrzebna!!!!!! Pozdrawiamy i czekamy na was 03 września. http://motoserce.pl/start.php Edytowane 2 Września 2009 przez zyggy00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumna Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 (edytowane) wiek w sam raz :bigrazz: wielce prawdziwy złote lata :cool: płeć zgodna z prawdą .. Edytowane 2 Września 2009 przez szumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 zappa tez kończy się na "a", czy to znaczy, że z moją pcią jest też coś nie tak? :wink: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_ Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 zappa tez kończy się na "a", czy to znaczy, że z moją pcią jest też coś nie tak? :wink: :biggrin: hmm... chyba trzeba będzie to sprawdzić :icon_twisted: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tls Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 kaczki i gęsi były fajne aż szkoda, ze rybka nie lubi pływać na motorze ; )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCYK Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 kaczki i gęsi były fajne W rzeczy samej. :lalag: "Rybka" bardzo udana. :bigrazz: Oby pogoda pozwoliła na jeszcze kilka takich wypadów w tym sezonie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_ Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 obiecałam, to wrzucam fotki z "Wesołej Oberży" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Melduję się po powrocie... dopiero teraz, bo jeszcze była salsa :cool: Dzięki za fajny wypad. Miło było poznać parę nowych twarzy. Zapraszamy ponownie ;) 26 maszyn - kto by się tego spodziewał... Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mandaryn Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Ja też wrzucę swoje trzy grosze :wink: jestem pod wrażeniem profesjonalnego przejazdu. Wielki szacun! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszWawa Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 (edytowane) To i ja dorzuce swoje 3 grosze :biggrin: Przejazd, organizacja, pelna profeska :notworthy: Trzymam kciuki za pogode w nastepna srode. Edytowane 3 Września 2009 przez TomaszWawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Bo chodzi o to, żeby wszyscy byli zadowoleni i żeby każdy z osobna miał swój fun i miło spędził czas na wycieczce ;) Przy okazji - pozdrowienia dla pary motonitów z Koła ;) Środowa rybka zaczyna mieć zasięg "ogólnopolski" :cool: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi