tls Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 a czy w te srode (2go wrze) gdzies jedziecie/jedziemy ? ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) Szkoda, że ja jeszcze na 4 kołach bo bym dołączyła sie do Waszej sfory:D Zawsze można się podłączyć w charakterze plecaczka :icon_biggrin: Ogłoszenie parafialne na najbliższą środę w przygotowaniu... cierpliwości :cool: Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez roberto1002 Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 a czy w te srode (2go wrze) gdzies jedziecie/jedziemy ? ; ) A czy była jakaś sucha środa kiedy nie jechaliśmy??? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Była... w styczniu... wtedy też nie padało, ale było kilka stopni poniżej zera :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) Poszukaj dokładnie w postach. W styczniu też lataliśmy. Osobiście byłem 28 jako jedyny... :D Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 (edytowane) ...a w lutym? :icon_rolleyes: Edytowane 1 Września 2009 przez roberto1002 Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Pamiętam tylko, że jak był jakikolwiek suchy dzień to się latało. Jeśli wypadała sucha środa to na pewno i rybka była ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszWawa Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Czy nowicjuszy na tym formum przyjmujecie "na rybke" :icon_question: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Nie!!! Nie przyjmujemy! :icon_twisted: ... sami się dołączają :bigrazz: Nie gadaj tylko wpadaj! :wink: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Czy nowicjuszy na tym formum przyjmujecie "na rybke" :icon_question: ;) Ta wpierw popół litra "wkupnego" na łebka (więc w zależności od tego ile ludu będzie), później każdy "objeżdża" maszynę nowego, a następnie...... To oczywiście się nabijałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 OGŁOSZENIE PARAFIALNE :cool: Tym razem na środową rybkę trzeba będzie trochę pojechać :crossy: ... Miejsce zbiórki: stacja paliw BP na Modlińskiej za Auchan (ta po prawej...) Start: 17:45... ruszamy 15 minut później... Cel: Wesoła Oberża w Gzowie pod Pułtuskiem Tu jest mapa. Pojedziemy Płochocińską przez Nieporęt (droga nr 633), następnie w lewo na rondzie na Zegrze (droga nr 631) i potem w prawo na Pułtusk (droga nr 61). Żarło jest jakieś 10 km przed Pułtuskiem. Obsługa została uprzedzona o naszym nalocie :icon_mrgreen: ... R. :crossy: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszWawa Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 (edytowane) W takim razie jutro melduje się na BP :notworthy: Patrzac na zegarek to nawet dzis :) Edytowane 1 Września 2009 przez TomaszWawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumna Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 witam wszystkich ja też z nowicjatu ... czy mogę również się przyłączyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzia_ Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 ja też z nowicjatu ... czy mogę również się przyłączyć ? 13 lat, to chyba na rowerku? :icon_razz: a poważnie, to nie pytaj, tylko stawiaj się punktualnie na BP :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 witam wszystkich ja też z nowicjatu ... czy mogę również się przyłączyć ? No właśnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi