Mariusz535 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Maciek,Ty zdrajco :) na plastik się przesiadłeś ;) ale ładna franca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Jakoś tak ze mną jest, że często podoba mi się to, co innym niekoniecznie.Lubię jak coś jest oryginalne i w ciekawym, niepowtarzalnym stylu. Widać jakiś snob jestem :) Maszyna jest piękna i nie pie**olić mi tu prosze za uszami :)Nikt nic nie pierdoli, chwalisz sie to wyrażamy Opinie po prostu, przód to Skandal, ogólnie i tak Bandit lepszy ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumabit Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ile ci spala przy spokojnej jeździe? Zamierzam sobie kupić taką ale jak wyczytałem to ponoć pali ponad 10l/100km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matias Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Wielkie gratulacje, piękny sprzęt, super wybór. Owiewka jest suuuper! Oldschoolowy klimacik to jest to. Ten sprzęt ma duszę. Prawdziwie i pozytywnie zazdraszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Maciek,Ty zdrajco :wink: na plastik się przesiadłeś ;) ale ładna franca :wink: Hehhe, harleyowiec się odezwał :icon_mrgreen: Zobaczysz na żywo to zobaczysz jaki to plastik. Ile ci spala przy spokojnej jeździe? Zamierzam sobie kupić taką ale jak wyczytałem to ponoć pali ponad 10l/100km. Za dużo się nie najeździłem. Ale przy spokojnej jeździe do 140 wyszło koło 6. Kolega wlasnie wrócił z Korsyki to spalanie wahało się od 5 do 6,8. Jak pocisniesz na maksa gdzieś na autostradzie to może i ta dycha jest możliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumabit Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 To pali ci wtedy mniej niż mój hornet 900. Czyli to wielkie spalanie to mit :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Tak samo jak w Bandicie. Tyż mi gadali że poniżej 7 nie zejde :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Nie dałbym głowy, że nie mozna osiągnąć jakiegoś kosmicznego poziomu. Ale z tego co wiem to XJRka pali więcej. Podobno można dobić do 13. Tu jak jedziesz spokojnie, wystarczy ją kręcić do 4 tysięcy i pięknie jedzie a nie żre jak głupia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumabit Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Cena nowej sztuki znacząco spadła tylko że w wersji naked jest w malowaniu biało czerwonym. Coraz bardziej się zastanawiam nad nowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 W Niemcowni jest parę fajnych sztuk, jakbyś chciał jeszcze taniej. Poza tym u dilera spokojnie coś utargujesz myślę. Jak będziesz zainteresowany to daj cynk. Pogadam z chłopakami ze Świdnicy i coś się moża da jeszcze zjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumabit Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 W końcu przejechałem się tym motocyklem ciągnie od dołu niesamowicie z masą nie jest źle a wręcz dobrze tylko że ten egzemplarz na którym jeździłem był po wywrotkach i darowałem sobie. Chciałem kupić nowego w Łodzi na włókniarzy tylko że inna cenę powiedział przez telefon a inna okazała się na miejscu i jeszcze totalna olewka i trochę rozczarowałem się tym białym kolorem. Jak ktoś ma używany powyżej 2006 najlepiej czarny wersja naked to możemy sie dogadać :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 moj nastepny motor :icon_mrgreen: sliczna jest, ta czern i oldskul kojarza mi sie z madmaxem :wink:na fabrycznym kominie pewnie chodzi jak moplik ... ? Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Według mnie spoko. Nie za głośno, trochę chrapliwie. Pierdzi całkiem fajnie.Jak ktoś chce to może zmieniać, ale ja nie zamierzam. Brzmienie jest fajne a nie chciałbym mieć za głośnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Kilka nowych fotek :) http://img510.imageshack.us/img510/56/img5871ya3.jpg http://img147.imageshack.us/img147/6759/im...rozmiaruxt5.jpg http://img510.imageshack.us/img510/5867/im...rozmiarugc7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi