zysio Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Witam zastanawiam sie jaka opone kupic do kx 250 do 200 zl (piasek,błoto,ziemia) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 OMG... :biggrin: ile już było tematów o tym wystarczy poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 żeby nie zakladac nowego tematu orjentuje sie gdzies po ile chodzą kick startery bo ostatnio dzwonilem i mi dowalili cene 250 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Witam zastanawiam sie jaka opone kupic do kx 250 do 200 zl (piasek,błoto,ziemia) ? Za tą cene to kupisz MITASA a jaki rodzaj to pieron wie - powiec jak jeździsz w jakich warunkach to w tedy można będzie ci pomóc i czy zależy ci żeby opona była jakaśsuper twarda czy jakaś miękka :crossy: Pozdro :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 W zadanym przedziale załapiesz się w sumie tylko na używki (jeżeli pytasz się o komplet).Ja jestem zdania, że lepiej kupić nowe opony i mieć spokój.Poniżej masz link do sklep gdzie kupuję opony - ceny przyzwoite :notworthy: http://www.netcar.pl/opony/motocyklowe/enduro/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Bierz C-06 albo C 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 W zadanym przedziale załapiesz się w sumie tylko na używki (jeżeli pytasz się o komplet).Ja jestem zdania, że lepiej kupić nowe opony i mieć spokój.Poniżej masz link do sklep gdzie kupuję opony - ceny przyzwoite :icon_evil: http://www.netcar.pl/opony/motocyklowe/enduro/ prawie na każdym mitasie przepłacasz dobre 50zł Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 (edytowane) prawie na każdym mitasie przepłacasz dobre 50zł Mitasów nie kupuję - stawiam na Pirelli ;) Za to jest szybka gratisowa wysyłka! Edytowane 4 Czerwca 2008 przez slo_mo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Ja jeżdze w warunkach typu ziemia ,błoto piasek czasami kamienie ja mowie tylko o tylniej oponie przod mam nowy :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 To atakuj kostkę Mitasa C-10 - drogie nie są i jakiś czas wytrzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi