Gość falcone Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Warto kupić w Biedronce taką myjkę ? http://www.biedronka.pl/str/2/i/6.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiduch12 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 janusz mozesz myc nic sie nie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 ja zawsze myje na myjni recznej , pryskam po wszystkim ale nie z bliska i nigdy nie mialem problemu z elektryka. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSAmaikel Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 a mnie chodzi czym potraktowac zeberka w mojej beemie tak aby zeszlo lekkie zasniedzenie po zimowaniu w chu...owym blaszaku?Wodowstretu nie mamy i wysokich cisnien tez nie. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 ...jaka myjka??? Szmata, szczota i do roboty :rolleyes: pod warunkiem, że ktoś lubi rękodzieło :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruns Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Śniedzi z alu nie zmyjesz , tylko działanie mechaniczne aby ją usunąć .Pomocna jest mekka wata stalowa , lub szara ścierka lakiernicza bo matowania , plus woda i płyn do zmywania garów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSAmaikel Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) slyszalem tez o patencie zeby cieply silnik potraktowac pianka do czyszczenia piekarnika po czym wykercherowac ciepla woda (taka na szczescie jest na cosy wash myjkach w Germanii) Poza tym czy ma ktos doswiadczenie z tzw.szkielkowaniem ale lodem ?(po niemiecku nnazywa to sie Eis strahlen) Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez BSAmaikel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruns Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Pianką do piekarnika ? Może jaszcze polać kwasem i kretem do rur ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 to szybko skoroduje i się wżery porobiąpasta zaworowa 0 i włóknina powyżej 1500, btw zaworówka też ładnie usuwa ślady butów z tłumików Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jadę na myjnię i mam czekać, aż silnik ostygnie, bo blok mi pęknie? A jak złapie mnie ulewa, to trza się gdzieś schować czy jak? Zajeżdżam na myjnię, idę zapłacić i myję, później mam brak przedniego hamulca przez kilka minut, ale to wszystko. Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi