Plakatufka Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Witam! Szykuję się z zamiarem kupienia nowych zaworów ssących w firmie Motobot. W swojej ofercie posiadają tej firmy zawory. Pan w telefonie zapewniał mnie, że to bardzo znana firma, a co za tym idzie i materiał z którego robią jest najwyższej jakości. Kto z Was może potwierdzić te słowa. Z firmą Motobot spotkałem się od wczoraj dlatego moje pytanie. Robię remont głowicy i potrzebne mi są niektóre elementy, a w tej firmie jest możliwość , że kupię wszystko. Tylko co to za firma VERSAH i czy nie wtopię pieniędzy. Kocham mój sprzęt i chcę jeszcze długo nim pojeździć po remoncie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Mam w DR 350 ssące Vesrah z Motobotu. Wydaje mi się, że te zawory są montowane fabrycznie, ponieważ wyglądały identycznie jak stare. Sprawdź tylko czy są dostępne na miejscu. Zamówiłem u nich też i wydechowe ale jak już zapłaciłem to się okazało, że będą za miesiąc. Była zima to poczekałem miesiąc i gdy się upomniałem o zawory to okazało się że będą za 3 miechy. Odebrałem kase i dałem do dorobienia na wzór u Paradowskich. Ogólnie polecam Motobot, bo mają szeroki asortyment i nie jest drogo, a części są wysokiej jakości, ale radzę przed zakupem wszysto dogadać, pozdrawiam. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 tak jak wyzej , tez mam ssace versach i jest wsio oki , ogolnie motobot jest dobrym sklepem i bez obaw o tandete. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekd Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Versah to znana i renomowana firma tutaj,w USA.Dostarcza tez wiele czesci do producentow motocykli jak np. klocki hamulcowe, tarcze sprzegla,zawory. Mozesz spoko ich produkty zakupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 wita,czytałem gdzies o sprzegłach tej firmy i podobno sa ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi