pepe Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Tylko czapeczkę na łepek założyć muszę JOAŚKA i nie zapomnij spray'u :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 (edytowane) I mam nadzieje że żaden głąb na r6 nie będzie kręcił bączków na trawie w tym roku... Florek Na niebieskiej może???? Buahahahahahaha, wybacz mu, był jeszcze pijany :crossy: Hehehehehe, no to się uśmiałem bo jeżeli rzeczywiście chodzi o KaZeta (vel. Krychę) to chłopaczyna przy zawracaniu trochę z gazem przesadził i go obróciło wbrew własnej woli. Jakby chciał powtórzyć to raczej by mu nie wyszło heheheheeh. Edytowane 10 Czerwca 2008 przez ABG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Po pierwsze chciałem powiedzieć/napisać że Nadiq jest na prawdę bardzo fajna :-) A ja chciałam powiedzieć, że Florek też jest fajny :D No i walczy z urzędasami :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Jakby chciał powtórzyć to raczej by mu nie wyszło heheheheeh. Jak będzie trzeba to Ci parę bączków wykręcę nawet na Twoim japońskim SHOEI'u.. nie widzę przeszkód, no może oprócz tego, że moto stoi w serwisie. I mam nadzieje że żaden głąb na r6 nie będzie kręcił bączków na trawie w tym roku... Florek Czy rzeczywiście chodzi Ci o niebieską R6 model z lat 2000 - 2002 należącą do mnie? Jeżeli tak, to chętnie dowiem się o jakimś sensownym połączeniu pojęcia głąb z 1/4 obrotu na trawie, biorąc pod uwagę fakt, że znam ludzi którzy spalili nawet :biggrin: gumę pod DD... aż trudno mi sobie wyobrazić w jaki sposób ich jesteś w stanie nazwać :) ;) :) .. w każdym bądź razie licz się ze słowami.. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Będzie można palić gumę?? :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Jak będzie trzeba to Ci parę bączków wykręcę nawet na Twoim japońskim SHOEI'u.. nie widzę przeszkód, no może oprócz tego, że moto stoi w serwisie. Nom, bo żeś się wyjebał cieciu bananowy :biggrin: Czy rzeczywiście chodzi Ci o niebieską R6 model z lat 2000 - 2002 należącą do mnie? Jeżeli tak, to chętnie dowiem się o jakimś sensownym połączeniu pojęcia głąb z 1/4 obrotu na trawie, biorąc pod uwagę fakt, że znam ludzi którzy spalili nawet :biggrin: gumę pod DD... aż trudno mi sobie wyobrazić w jaki sposób ich jesteś w stanie nazwać :icon_twisted: :icon_mrgreen: :icon_question: .. w każdym bądź razie licz się ze słowami.. Pzdr Jeżeli chodzi Ci o czerwono-białego Fajera to koleś na pewno nie palił gumy, znam go dobrze, za szybko puścił sprzęgło i samo wyszło. Gdyby chciał powtórzyć to mu się raczej nie uda :bigrazz: Będzie można palić gumę?? :biggrin: :bigrazz: Tak, zezwalam Tobie.....za 5 zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Do której będzie trwała imprezka? na początek nie dam rady ale jak zajmie to jakies 3 h to powinienem sie wyrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Do której będzie trwała imprezka? na początek nie dam rady ale jak zajmie to jakies 3 h to powinienem sie wyrobić. Do DD dojedziemy pewnie ok. 11:30. Zanim się ogarniemy i w ogóle to pewnie całą jazdę zaczniemy ok. 12-tej. No a potem to min. 2 godziny wożenia dzieciaków. Bardzo proszę się nie obrażać i nie wyzywać w tym temacie. Zwyczajnie nastukajcie się jak już powozicie dzieci z DD. Przynajmniej będzie dodatkowa atrakcja :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 ...Tak, zezwalam Tobie.....za 5 zł.... No to lipa. Nie stać mnie... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Uderz w stół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Uderz w stół... Ciebie coś naprawdę boli Florek czy głupa palisz? No to lipa. Nie stać mnie... :wink: Wiedziałem, dlatego ustaliłem tak wysoki próg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalin Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 No to lipa. Nie stać mnie... :) ...dam Ci dychę, jak spalisz komplet..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Karwa już 2 razy byłem i było fajnie hmmm Postaram sie wpaść przynajmniej na godzinkę......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Karwa już 2 razy byłem i było fajnie hmmm Postaram sie wpaść przynajmniej na godzinkę......................... Weź Nową ze sobą :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadiq Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Ciebie coś naprawdę boli Florek czy głupa palisz? Dzieci, dzieci, dzieci... pamiętajcie, że robimy to dla dzieci :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi