Gineczka Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Nie mogę już wytrzymać więc pytam.Może ktoś odpowie dlaczego "konkretne" modele to tylko VN 800 B i drifter? :buttrock: Napiszcie czy "kółko " z przodu utrudnia czy ułatwia jazdę , co jest na plus a co na minus?Kto jeździł modelem A i B ? - niech się wypowie ...pzdr :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Billu Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Moim zdaniem to tylko kwestia gustu, a o gustach...niech każdy jeździ tym co lubi. Ja wybrałem B z racji wzrostu 188cm - trochę śmiesznie wyglądałbym z cienkim kółkiem. Zaleta węższego koła to łatwiejsze manewrowanie kierownicą. Wada, to mniejsza powierzchnia styczna w momencie przechyłu i mniejsza przyczepność. Masz świetne moto, nie przejmuj się, że komuś się nie podoba. Ważne, że Ty je lubisz :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Billu masz 100% racjia koleżanka niech sie niczym nie przejmuje tylko śmiga na swoim VNie ;) ja sam mam 800A :lalag: i jestem zadowolony z mojego :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 no to ja też się wypowiem. miałem to moto i uważam, że jest ładniejszy od classic-a :lalag: i prowadzi się lepiej (a na pewno w koleinach). a propos: mam wrażenie, że widziałem Twój motocykl na jakiejś giełdzie internetowej do sprzedania!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 no to ja też się wypowiem. miałem to moto i uważam, że jest ładniejszy od classic-a :biggrin: i prowadzi się lepiej (a na pewno w koleinach). a propos: mam wrażenie, że widziałem Twój motocykl na jakiejś giełdzie internetowej do sprzedania!? Gdzie ??? :biggrin: To na pewno nie mój !!!!ps.Ale mnie wystraszyłeś chyba lepiej sprawdzę czy stoi w garażu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 To mój vn 800A- chyba (ten na aukcji) . Ja wybrałem vn800A bo był dla mnie ładniejszy niż B i tyle. Teraz szukam intrudera 1400 czyli podobna linia. A co najważniejsze vn800A jest tak mało, że aż wzbudzają zaintersowanie na każdej imprezie. Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Gdzie ??? :biggrin: To na pewno nie mój !!!!ps.Ale mnie wystraszyłeś chyba lepiej sprawdzę czy stoi w garażu :bigrazz: ... ten napis na zbiorniku gdzieś mi się obił o oczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 No patrzcie a gdzie podziewają się "alergicy"?Skryli się po kątach? :crossy: -chyba się boją :buttrock: Aż trudno uwierzyć ,że dosiadając takich maszyn obawiają się Gineczki ;) ps. Igor ar2r -DO TABLICY!!!! (wiecie dlaczego)! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 No skoro zostalem wywolany do tablicy to wtrace swoje 3 grosze - drifter za to ze jest ich tak malo, za to ze wyglada jak Indian. Jezdzilem tydzien temu taka 800. Fajnie Fajnie. Classic za wyglad. Taka moja opinia. siliniki te same - tyly tez prawie wiec diamtralnych roznic nie ma - za to sa subtelne. Ale Vulcan tez ladny jest ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 No skoro zostalem wywolany do tablicy to wtrace swoje 3 grosze - drifter za to ze jest ich tak malo, za to ze wyglada jak Indian. Jezdzilem tydzien temu taka 800. Fajnie Fajnie. Classic za wyglad. Taka moja opinia. siliniki te same - tyly tez prawie wiec diamtralnych roznic nie ma - za to sa subtelne. Ale Vulcan tez ladny jest ;d "Ale Vulkan też ładny jest" :) w domyśle( niech Ci będzie kobito!) :icon_mrgreen: Już widzę w jakich boleściach urodziło się to zdanie :wink: pzdr "kółkiem rowerowym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 No przecież to niepoważne jest - cały motocykl ładny, ciężki, dobrze zbudowany ...... do czasu, aż się na przód spojrzy :icon_mrgreen: . Czy to poważne jest, żeby do takiego moto zakładać kółko od roweru :eek: ?Żeby nie było, że tylko na twój rowerek :wink: najeżdżam to powiem, że drifter też mi nie leży. Taki blaszak jakiś, motocykla nie widać :) .O właściwościach trakcyjnych wymienionych sprzętów nie piszę, bo się nie znam :wink: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 No przecież to niepoważne jest - cały motocykl ładny, ciężki, dobrze zbudowany ...... do czasu, aż się na przód spojrzy :icon_mrgreen: . Czy to poważne jest, żeby do takiego moto zakładać kółko od roweru :eek: ?Żeby nie było, że tylko na twój rowerek :wink: najeżdżam to powiem, że drifter też mi nie leży. Taki blaszak jakiś, motocykla nie widać :) .O właściwościach trakcyjnych wymienionych sprzętów nie piszę, bo się nie znam :eek: .pzdr A kto powiedział ,że Ja jestem poważna??? Wiele razy ( od kiedy mam moto) słyszałam ,że NIEPOWAŻNA JESTEM :wink: Tak więc pasujemy do siebie!!! AMEN :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Wśród tzw. społeczeństwa, wszyscy ci, co śmigają motocyklami (czyt. "harleiści"), nie są poważni :crossy: więc nie jesteś odosobniona :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
---AL--- Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Moim zdaniem Jest pieknyW sam raz dla LaskiPozdrowionla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Gineczka - zobacz tutaj - http://www.husaria.pila.pl/galeria/2008/pyra/foto94.htm poznajesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi