konrad1f Opublikowano 30 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2003 nie no DominikXL600R to raczej uniwersalne enduro (bardziej turystyczne niż hard) - dwumiejscowyodmiana bardziej hard to XR600R-jednoosobowykiedyś też troszkę na ich temat popolemizowalismy z Michałem :banghead: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 31 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2003 oj polemizowało się trochę :banghead: pod oznaczeniem XL "szły" dwa modelena początku lat 80-tych singiel enduro (coś w stylu TTRki)lata 90-te to słynny dwucylindrowy trailerowy Transalp.sądząc po masie i cenie wyżej opisywanego chodzi o singla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 31 Grudnia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2003 Fakt, rzeczywiście cały czas miałem przed oczami XR. No ale i tak 135 kg to nie jest zły wynik, jak na enduraka. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szable Opublikowano 31 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2003 WitamKozystajac z okazji, ze zebralo sie tu troche praktykow Enduro....A jak ma sie porownanie XL 600 do Xt 600? Zwlaszcza chodzi mi o to jak sie ma Honda do slynacej z niezawodnosci Yamahy - czy Honda bardzo odstaje?Pytam sie poniewaz stalem sie fuksem posiadaczem ogoloconego z plastikow Dominatora i robie z niego wlasnie cos ala XL 600. A silniki to prawie to samo.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racoon Opublikowano 31 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2003 było by super, jesli porownalibysmy, te dwa modele XL600( singiel) i słynną xt600.pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 31 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2003 ja osobiście nie mam konkretnego porównania bo żadnym z tych nie miałem przyjemności jeźdźićale m.in. waga przemawia za XL, poza tym silniczek chyba też jednak troszke mocniejszy (opierając się na danych katalogowych), ja jak dla siebie brałbym honde bez cienia wątpliwościco do niezawoności i trwałości-nie słyszałem o jakichś masowych "padnięciach" :banghead: silników jednocylindrowych hondy więc muszą być w miarę dobre zwłaszcza że produkowali je coś około dwudziestu lat i montowano w różnych modelach tej firmy (xl,xr,xbr,dominator,slr) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi