Z3US Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 Niemam pomysłu na to jak wsadzić akumolator do jawki pod bak. Myślę nad półką tylko niewiem gdzie ją przyczepić. Może podwiescić do ramy, tam gdzie cewka wysokiego napięcia jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 Moze by jakis uchwyt zrobic na zasadzie obejmy i przyczepic do ramy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 a może wykorzystaj patent z Wsk 175?? 8) taki zwykły ,,koszyczek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 27 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2003 a moze pod siedzienie, kolo/do schowka ... ew. dospawac kawalek blaszki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 ja sie kiedys zastanawialem jak zalozyc aku do jakwi skuterka i doszlem do wniosku ze jest troche ciezko :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 Proponuje zakupić nieduży akumulator żelowy. Z jego zamocowaniem nie będzie żadnych problemów i spokojnie można to zrobić plastikowymi opaskami zaciskowymi. W MTXie miałem akumulator wyjęty z budki telefonicznej TP sa, do czego oczywiście nie zachęcam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 Proponuje zakupić nieduży akumulator żelowy jakie sa wady owego akumulatorka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 cena :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 Proponuje zakupić nieduży akumulator żelowy. Z jego zamocowaniem nie będzie żadnych problemów i spokojnie można to zrobić plastikowymi opaskami zaciskowymi. W MTXie miałem akumulator wyjęty z budki telefonicznej TP sa' date=' do czego oczywiście nie zachęcam :banghead:[/quote'] A w jakich budkach są takie akumulatorki? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 A w jakich budkach są takie akumulatorki? oj ostry :banghead: .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zastanwiam sie tylko, jak na żelowym, by Simek chodził :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 29 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Już mam zakupiony zwykły akumolator, więc musi być w pionie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi