kawisiatko Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Witam!Moja stara opona Pirelli domaga się już wymiany i stoje teraz przed wyborem nowej opony. Jest ich dosc duzo na rynku i sam nie wiem co wybrac...Scieralnosc nie jest dla mnie parametrem zbyt istotnym, jestem początkującym motocyklistą i dlatego chciałbym czuć się pewnie w każdych warunkach, w szczegolnosci podczas deszczu:P. Opona z przodu to Pirelli Sport Demon.Z gory dziekuje i pozdrawiamkawis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Opona z przodu to Pirelli Sport Demon. więc zasadniczo zgodnie z zaleceniami producenta i opiniami osób, z których zdaniem ja na przykład się liczę (choćby tu, na forum) nie masz się nad czym zastanawiać: obie opony powinny być jednakowe pod względem producenta i modelu. rozmiar masz w danych technicznychjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Słyszał ktoś o oponach marki Avon? U nas nie za bardzo popularne, ale marka podobno bardzo uznana w sportach motocyklowych i samochodowych... osobiście sobie kupiłem nówkę sztukę (130/90/15) z gwarancją producenta za 310zł!!!Jednak póki co moja Hondzia jeszcze stoi na podnośniku a ja czekam na egzamin, więc ni du du nie mogę wiarygodnie się wypowiedzieć co do ich jakości, prowadzenia, etc... jednak napewno są ok 30-40% tańsze od swoich odpowiednikó u Pirelli, Michellin, Dunlop. Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 avony w testach wypadają gdzieś w dolnej połowie stawki, o ile tak na szybko jestem sobie w stanie przypomnieć...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Czyli padaczki jeszcze za dużej z nimi nie ma? Mam nadzieję, że wypadają troszkę lepiej niż jakieś Kendy, czy Haidenau'y? :) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 hmm... jak powiem, że można było znaleźć, to bardzo się obrazisz? :lalag: testy przedrukowuje co jakiś czas "motocykl", tutaj jest jeden, ale w ub roku pamiętam przynajmniej jeszcze jakiś test sportowych. albo coś w ten deseńjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Dlaczego miał bym się obrazić :banghead:Baaa, nawet za bardzo mnie nie zaskoczyłeś :wink: Dzięki za link :banghead: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 W tym rozmiarze (i cenie) ciężko kupić coś lepszego niż Sport Demon. Są to gumy na których ścigał się puchar Suzuki GS 500, naprawdę godne polecenia. Cena tyłu 130/80 u mnie to 370zł, pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi