gizmucik Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Jeśli jest w okolicy jakiś sklep motoryzacyjno-motocyklowy, najlepiej iśc do gościa podać mu marke, model, rocznik zapytać czy on nie załatwi, tacy to mają dojscie do różnych hurtowni itp. Oczywiście ponarzekać, żeby cena była rozsądna :)Jednak w tej kwocie do Aprilii nie kupisz tłoka porządnego :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 http://www.bmkmoto.net/ Z tej firmy kupisz tlok 49 mm DR parts czy jakos tak, jakosc wykonania bardzo dobra patrzac okiem, natomiast nie wiem jak taki tlok sie sprawuje, bo kupilem a jeszcze nie zalozylem. Kosztuje 160 zl. 2 pierscienie z czego jeden chromowany a drugi zwykly, sworzen i zabezpieczenia sworznia. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 http://www.bmkmoto.net/ Z tej firmy kupisz tlok 49 mm DR parts czy jakos tak, jakosc wykonania bardzo dobra patrzac okiem, natomiast nie wiem jak taki tlok sie sprawuje, bo kupilem a jeszcze nie zalozylem. Kosztuje 160 zl. 2 pierscienie z czego jeden chromowany a drugi zwykly, sworzen i zabezpieczenia sworznia. Pozdr.Ja jezdze na DR Racing Parts. Drugi zestaw juz katuje. Pierwszy byl 50ccm ale polegl przez moja nieuwage.Teraz mam 74ccm i drugi sezon dobrze znosi jazde. Dobry olej i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 A powiedz mi jak wyglada Twoj tlok. On tez jest 2 pierscieniowy?? Jeden chromowany a drugi zwykly?? Ile kosztuje Twoj zestaw tuningowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 A powiedz mi jak wyglada Twoj tlok. On tez jest 2 pierscieniowy?? Jeden chromowany a drugi zwykly?? Ile kosztuje Twoj zestaw tuningowy??Tak dokladnie. 2 pierscienie, tak jak piszesz jeden zwykly drugi chrom. Kosztowal cos kolo 600 zl? Nie pamietam juz. W kazdym razie zadowolony jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 od dt 80 tłok pasuje, ma okiena przelotowe w tłoku, które nie przeszkjadzaja, tłok jest wyzszy o około 1.5mm , trzeba sie uszczelkami pobawic, koszt tłoka ok 80zł, jakosc marna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinomaster Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 mogę prosic o jakis link do meteora? albo o cos wiecej na temat tego zamienika od yamahy dt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi