Boa Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Dokładnie o czymś takim myślę... znaczy żeby zanabyć sobie taką Ninje, albo coś w tym stylu jako docelowe moto na dojazdy do pracy :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorbi Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Dokładnie o czymś takim myślę... znaczy żeby zanabyć sobie taką Ninje, albo coś w tym stylu jako docelowe moto na dojazdy do pracy :D jako transport do pracy jest to bardzo dobre rozwiązanie. btw ciekawostka: pierwszy przegląd 228zł 99gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM68 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 jako transport do pracy jest to bardzo dobre rozwiązanie. Takie trochę głupie pytanie. W jakich portkach latasz na moto do pracy? Tylko motocyklowe ? czy motocyklowe nakładane na zwykłe? Tak sie pytam bo muszę zakupić motocyklowe (materiałowe) i nie wiem czy uwzględniać zakładanie na zwykłe. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotniol Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 z nową Ninja 250r jest mały problem ;/ moja żona chciała kupić dla siebie i niestety trzeba czekać i to dość długo bo ok 3 miesięcy, a to i tak jeszcze nie jest pewne, że bedzie go mozna dostać w tym terminie, info od dealera Kawasakii w Gliwicach pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorbi Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 1. zwykłe spodnie niby dżinsowe (ale planuje zakup jakiegoś kombi, to się będę w robocie przebierał, bo sa warunki:D2. 3 tygodnie a nie miesiące, a jak diler powiedział miesiące to go lepiej zmień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Powiedz czy masz wskaznik temp silnika czy wskaznik poziomu paliwa?Bo to dosc ciekawe? Widzialem na fotach i tak i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Takie trochę głupie pytanie. W jakich portkach latasz na moto do pracy? Tylko motocyklowe ? czy motocyklowe nakładane na zwykłe? Tak sie pytam bo muszę zakupić motocyklowe (materiałowe) i nie wiem czy uwzględniać zakładanie na zwykłe. Pozdrawiam.Jak nie chcesz topic sie latem w spodniach motocyklowych to mozesz zakupic specjalne dzinsyod firmy Motto lub RedLine. Ta druga zwlaszcza ma interesujacy model, ktory posiada wszystewstawki elastyczne oraz odpowiednie ochraniacze. Koszt pomiedzy 350 / 400 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM68 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 (edytowane) Powiedz czy masz wskaznik temp silnika czy wskaznik poziomu paliwa? Jest wskaźnik temp. silnika i kontrolka rezerwy paliwa (egz. testowy). Edytowane 11 Czerwca 2008 przez TOM68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorbi Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 (edytowane) Jest wskaźnik temp. silnika i kontrolka rezerwy paliwa (egz. testowy). dokładnie lampka rezerwy zaczyna dawać o sobie znać kiedy zostało około 4 litrów. Jak nie chcesz topic sie latem w spodniach motocyklowych to mozesz zakupic specjalne dzinsyod firmy Motto lub RedLine. Ta druga zwlaszcza ma interesujacy model, ktory posiada wszystewstawki elastyczne oraz odpowiednie ochraniacze. Koszt pomiedzy 350 / 400 zl. tez jestem zainteresowany tymi spodniami z redline, ale jak dzwoniłem jakiś czas temu to w warszawie ciężko było przymierzyć. ale warto przedzwonić ponownie i sie wywiedzieć:D jeszcze jedna sprawa co do Crashpadów http://www.mcsonline.pl/sklep/shopping/pro...&product_id=168 Edytowane 11 Czerwca 2008 przez Sorbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Powiedz czy masz wskaznik temp silnika czy wskaznik poziomu paliwa?Bo to dosc ciekawe? Widzialem na fotach i tak i tak.Wersja europejska ma wskaźnik temperatury, natomiast wersja USA wskaźnik poziomu paliwa - w tym tkwi szkopół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Z tego co patrzyłem na foty to wskaźniki lekko przypominają te z zeszłej epoki, a tak to sprzęcik ładnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ratman Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 na zdjęciach wygladają i tak gorzej niż w realu, tak samo kolor - realnie czarna ładniejsza niż zielona, ale to sprawa gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Z tego co patrzyłem na foty to wskaźniki lekko przypominają te z zeszłej epoki, a tak to sprzęcik ładnie się prezentujefakt, zegary wieją latami 80-tymi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Mój Zygzak śpiewa tak samo jak Ninja Sorbiego, a latek ma trochę więcej... To jakiś problem z odpowietrzeniem jest, rzeczywiście wyje jak jakiś zbity pies :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Mój Zygzak śpiewa tak samo jak Ninja Sorbiego, a latek ma trochę więcej... To jakiś problem z odpowietrzeniem jest, rzeczywiście wyje jak jakiś zbity pies :buttrock: Przemku, lepiej żeby wyło jak zbity pies niż śmierdziało zdechłym kotem jak F4 Pawła :buttrock: Swoją drogą z tymi licznikami to chyba chcieli old school strzelic tyle ze im nie wyszło, a może po prostu oszczędnośc? Chcąc isć za trendem mody musiał by być full elektronik bez ani jednej wskazówki, a to kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi