Gość Edie Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 usiadla i ma Nas w du***. Nawet zdjec nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Nadal sie ciesze!! nawet bardzo!Fajna zwinna maszynka idealna dla mnie.Fotki mam ale ostatnio forum wcale mi sie nie otwierało ciągle Error :icon_evil: tutaj fotkiZrobię jeszcze kilka jak pogoda dopisze :icon_twisted: i kupie mój upragniony kombi. :wink: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srolmops Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 opowiedz proszę swoje wrażenia po jeździe tym motocyklem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 B.! Czekam na obiecany przez Ciebie znak-sygnał i wiesz.... :icon_twisted: Oczywiście i tu gratuluję również :) Spinaj się z załatwianiem, co jeszcze zostało i do zobaczenia! Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 No wreszcie się pojawił sprzęcik widzę:) Gratulacje :):) Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Coś cicho się tutaj zrobiło. Ja melduję,ze cały czas pilnie trenuje pod doświadczonym okiem :wink: ,była już pierwsza 100-tka :icon_biggrin: oraz niestety ostre hamowanie,pani w puszce jechala na czołowke :banghead: .Jeżdzimy po mieście i na trasie-stanowczo lepiej jest na trasie z małymi wyjatkami.Moto sprawuje sie bez zarzutów,cały czas się docieramy :wink: Jeżeli spotkacie w Toruniu zielona Ninje i czerwoną R6 to ja i mój osobisty nauczyciel. :icon_biggrin: Wszystkich serdecznie pozdrawiam i życzę spokojnej jazdy! :crossy: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 cały czas się docieramy :wink: Jeżeli spotkacie w Toruniu zielona Ninje i czerwoną R6 to ja i mój osobisty nauczyciel. :icon_biggrin: pozazdroscic :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Coś cicho się tutaj zrobiło. Ja melduję,ze cały czas pilnie trenuje pod doświadczonym okiem :wink: ,była już pierwsza 100-tka :icon_biggrin: oraz niestety ostre hamowanie,pani w puszce jechala na czołowke :banghead: .Jeżdzimy po mieście i na trasie-stanowczo lepiej jest na trasie z małymi wyjatkami.Moto sprawuje sie bez zarzutów,cały czas się docieramy :wink: Jeżeli spotkacie w Toruniu zielona Ninje i czerwoną R6 to ja i mój osobisty nauczyciel. :icon_biggrin: Wszystkich serdecznie pozdrawiam i życzę spokojnej jazdy! :crossy: Jak się sprawuje Ninja po kolejnych kilometrach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM68 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Są crash pady do Ninja 250 :) http://moto.allegro.pl/item695531434_kawas...gmole_puig.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Mam pytanie :) Zakupiłem sobie małego zielonego potworka i w środę go odbieram :D Tylko martwi mnie kwestja zasilania, bo licznik w milach i kilometrach, wskaźnika nie pamiętam i teraz nie wiem czy to wtrysk czy gaźnik ? Ale i tak będzie śmiganie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Moja zielona żaba sprawuje sie bardzo dobrze. :biggrin: Jestem zadowolona,moim zdaniem jest to idealny motocykl dla poczatkujacej kobiety,lekki,niski i w ogóle full wypas! :buttrock: Trzeba dodać,że wybacza małe grzeszki a dla świeżaków to bardzo ważne.Na trasie radzi sobie całkiem dobrze a,że pozycja jest bardzo wygodna można śmigać długie km. :lalag: Tom też je widziałam. :biggrin: shiningami moja jest na wtrysku,pochwal się jak bedziesz miał moto w domu. :crossy: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Ale Ty masz z polski z tego co wiem i prawdopodobnie licznik w KM oraz wskaźnik temp. z dwiema kontrolkami no to raczej wtrysk a Ja pamiętam tylko tyle co napisałem :wink: Cóż, nie można mieć wszystkiego. Jasne, że się pochwalę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 no mój jest PL,w środę wszytskie Twoje watpliwości zostaną rozwiane! Czekamy na relacje. ps.jaki kolor? Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 (edytowane) ... ps.jaki kolor? Obowiązkowo KAWASAKI LIME GREEN ! :wink: Nawet trawa jest w kolorze Kawasaki :) Gdyby była czarna to bym nie kupił. Edytowane 14 Września 2009 przez shiningami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 bravo :lalag: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi