woj2s1017 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Panowie jak sie w tym cacku (250) sprawdza poziom oleju, poza tym oczkiem na kierownicy. Myslalem, ze jest miarka w korku a tu zonk. Mam krotko to moto i chcialem olej wymienic?? Prosze sie nie smiac :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Na kierownicy nie ma oczka. Masz wziernik na pokrywie sprzęgła na wysokości podnóżka. Trzeba postawić motocykl w pionie gdy jest zupełnie zimny a jeśli jest ciepły to odczekać minimum 2-3minuty i wtedy sprawdzić. Na przyszłość jak kupujesz motocykl to domagaj się instrukcji obsługi, którą każda sztuka ma. Jak nie to pobierz z sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilith_24 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) na kierownicy jest ale poziom płynu hamulcowego. lepiej oleju tam nie lać ;-) Edytowane 25 Maja 2013 przez lilith_24 Cytuj http://www.babanamotorze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj2s1017 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) Mam instrukcje, ale po holenersku. Wlasnie pobralem instrukcje. Dzieki. We Wro chyba tych naszych maszynek za wiele nie lata Edytowane 25 Maja 2013 przez woj2s1017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilith_24 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) lata moja :-) i jeszcze dwie 300. Edytowane 25 Maja 2013 przez lilith_24 Cytuj http://www.babanamotorze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj2s1017 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Widziałem jedna koło dworca ostatnio, taka jak moja :). Jak cos na weekend mozna sie ugadac gdzies i porownac. Moja troszke przymulona jest, ale moze mi sie wydaje (w koncu 250). Mały w sumie tez nie jestem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilith_24 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 koło dworca mogłeś widzieć właśnie mnie, bo pracuję niedaleko. Jeśli moto czarne a kask biały z czarno-fioletowymi (faceci twierdzą że różowymi:p) wzorami to ja :-) Cytuj http://www.babanamotorze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabad Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Chcialem zapytac dlaczego producenci kawasaki zalecają docieranie motocykla aż do 1600 km a nie jak Np honda do 1000, jest ktoś w stanie udzielic mi odpowiedzi na to pytanie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zależy jakie silniki porównujesz. Jeśli ćwiarę kawy do np. serii 700 Hondy to silnik kawy jest bardziej wysilony. Po za tym w kawie siedzą raczej delikatne części. Mam nadzieję, że nie pomyliłeś kilometrów z milami, bo 1000 mil to właśnie 1600 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabad Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Nie, nie pomylilem :) kupując minie 300, w warszawskim salonie sprzedawca zalecil mi docieranie silnika w dwóch seriach, pierwsze 800km do 4000 obrotów, a od 800 do 1600km nie przekraczać 6000 obrotów :) ninje* 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejayslonio Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Moja żonka również zna ten ból i nie może się zebrać, żeby przejechać pierwsze 800km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 A tam, ja rozwaliłem temat chyba w dwa dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilith_24 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 jezu, przeciez do 4000 to ten motocykl w ogóle nie jedzie... Dobrze że ja kupiłam już dotartego, bo z moimi umiejętnościami wolnej jazdy to by nie wyszło... :D Cytuj http://www.babanamotorze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabad Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 nie no magiczne 63km/h osiaga przy 4 000 obrotow :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilith_24 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 na 6tym biegu? :D Cytuj http://www.babanamotorze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi