Shinigami Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Mówisz jakbym się z choinki urwał :wink: Wiem o tym doskonale ale przedstawiam opcje które są w świecie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Hmm do Ciebie to wszytsko podobne z tą choinka :icon_razz: (śmigasz przy -20 wiec różnie to może byc) :icon_biggrin: Wiem,że przedstawiasz opcje i ja nawet IXILa brałam pod uwage,jednak dałam sobie spokój narazie. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alt Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Pierwsze 50 km za mną :-) Na razie wyprzedzam rowery ;-) i wyczuwam moto, ale w takim tempie szybko nabije wymagane km :-) Na początku byłem usztywniony, ale z każdą chwilą było lepiej. Przy tej temp wieje jeszcze na podbródek. Alt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 ........Na razie wyprzedzam rowery ;-) .......... no to poszalałeś :):) Zazdroszczę Ci. Chciałem też pojeździć ale w Bydzi pada. Na jutro zapowiadają podobną pogodę :icon_evil: . Niby człowiek nie z cukru ale jaka to przyjemność jazda w deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM68 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Tak z ciekawości ile panowie lecieliście najwięcej swoja Kawą? :crossy: licznikowo 1,60 ale jestem dużym chłopcem, 1,70 jest realne w zależności kto jedzie (wzrost,masa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Z uwagi na skromne 22NM moje osiągi które podałem były przy 180-185cm wzrostu i ok 65KG wagi plus 5KG osprzętu (kask, plecak, ubrania). Wzrost podany orientacyjnie, dawno się nie mierzyłem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Alt super,jak ja Ci zazdroszcze.Kominiarki nie miales,ze Ci wiało? Tak jak pisal Jarenty u nas pogoda beznadziejna,pada a momentami nawet lało. Nie lubie latac w deszcz,zero przyjemnosci. Ja mam 164cm wiec moze 180 polece zobaczymy :biggrin: Tom miło że wpadasz,Kawa sprzedana? Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Z calym szacunkiem ale to, że mniej będziesz wystawać zza owiewek to nie wszystko :icon_razz: Ale, że dżentelmenem wypada być zawsze i wszędzie to pominiemy kwestię wagi szanownej kierowniczki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Hehe brutalu,rozm 38 :icon_razz: wiec moze dam rade,zreszta pochwale sie. :wink: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 melduje się kolejny szczęśliwy użytkownik :) Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Witaj, młody shinobi :) (jap. 忍者, ninja?, także: 忍び, shinobi lub 忍びの者, shinobi-no mono) :cool: BTW Czy ktoś chce sobie poczytać o filtrach i uszczelniaczach do małego przecinaka ? :D Szukałem czegoś na temat fabrycznego oleju w lagach ale nic nie znalazłem :banghead: Zakładam, że jest wlany 20W najtwardszy bo czasami to mało plomb nie zgubię :icon_rolleyes: z uszczelniaczami mam dylemat, albo dam NAK za 25zł albo AllBalls za 50zł, niby wytrzymalsze ale nie wiem czy mój budżet to wytrzyma i tak jest napięty jak struna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Witaj slusar_o2, mamy kolejny teren do objechania :) Shiningami, co do napraw motocykla to jeszcze nie musiałem nic robić ale z doświadczenia z samochodami (Mazda) wiem, ze warto zapłacić za lepszą część. Niby drożej a dłużej wytrzyma i sumarycznie wychodzi taniej. Jeżeli droższe uszczelniacze są wytrzymalsze (patrząc na 2x różnice w cenie) to chyba warto. No ale ja teoretyzuje, może znajdzie się ktoś kto wypowie się na podstawie doświadczenia. A tak na marginesie to ile km masz na liczniku, że musisz zmieniać uszczelniacze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Sulsar witaj! Miło powitac. Jarenty czytasz w moich myslach teraz ślask nam doszedl,zwiedzimy cala Polske :biggrin: Czy wybierasz sie na motoświeconke?jest w Przysieku o 12,bedziesz? licze ze sie poznamy. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Biorę to pod uwagę, ale pewności nie mam. Jak tylko będę mógł i pogoda pozwoli, chętnie się stawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Mam 12700, prawy uszczelnaicz puścił przy 12000 lewy przy 12500. W końcu padło na Athena 37x50x11 plus Shell 10W (25zł+45zł) Choć jutro ostatecznie mam dobrać twardość oleju. Dzisiaj jak wpadłem w dziurę to chyba amorek dobił do końca :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi