pikus91 Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 (edytowane) jest to moj znajomy i mu na czasie nie zalezy jesli mu powiem ze sprzedam dr i wezme od niego wr to ja zatrzyma dla mnie bo i tak kupuje drugi motocykl wiec nie bedzie mu zalezalo na szybkiej sprzedazy Edytowane 18 Maja 2008 przez pikus91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Ile do tej huski tlok kosztuje?? Slyszalem ze sporo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 500zl wosnera:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kover Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 (edytowane) Ile do tej huski tlok kosztuje?? Slyszalem ze sporo... tłok to pryszcz :wink: spytaj ile kosztuje korba :bigrazz: :bigrazz: :clap: :icon_razz: Edytowane 19 Maja 2008 przez kover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 tłok to pryszcz :) spytaj ile kosztuje korba :buttrock: :banghead: :D :icon_eek: Chodzi co chyba o legendarną korbe do TE 610 za 1000zl oryginalną bo nie ma zamiennika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 ta orginalna korba 1000zl podkreslam ze jest to silnik po remocie czyli nowy tlok, korba, lozyska, sprzegla ok a remontem ja sie zajolem i wiem w jakim stanie jest silnik i motocykl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 No stary, jak wiesz co jest w tym moto, to wiele sie nie zastanawiaj tylko sie wymieniaj. Zanim znajdziesz kupca na dr, ktory Ci zaoferuje ladne pieniadze to moze troche potrwac. A tu robisz cyk zamiane i masz moto z swiezym silnikiem, bez wkladu. Jak naprawde huska ladnie chodzi i jest zdrowa to bierz. Ja bym tak zrobil. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 (edytowane) No stary, jak wiesz co jest w tym moto, to wiele sie nie zastanawiaj tylko sie wymieniaj. Zanim znajdziesz kupca na dr, ktory Ci zaoferuje ladne pieniadze to moze troche potrwac. A tu robisz cyk zamiane i masz moto z swiezym silnikiem, bez wkladu. Jak naprawde huska ladnie chodzi i jest zdrowa to bierz. Ja bym tak zrobil. Pozdr. Nie tak szybko przeciez na tym może jeszcze zarbić na następny remont :icon_eek: Wszytsko zależy jak kolega pikusa91 wycenił wr'ke. Jeśli ok 5-5,5tys zł to dr możesz sprzedać drożej troszku jeśli się uda no i kase masz choćby na rękawiczki :D Edytowane 20 Maja 2008 przez Kamsel motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 wlasnie nie wiem dokladnie po ile wr chodza bo jest ich malo i nie mozna sie zorientowac ale wyglad ladnie wyglada zawiecha nie cieknie ladnie chodzi, silnik remont jedynie do wymiany tylna opona i nie wiem wlasnie ile bym dostal za wr z 96r piszecie ze okolo 6tys dr oddam po kompletnym remoncie za 6500 na dniach bede ja wystawial na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi