Jackuzy Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Pic na wode powiadasz? Fotomontaz? To przejedz sie na zawody ;) hmm a co tam bendzie??? ooooo o.O ja nie napisałem że coś takiego nie istnieje tylko że nie wierze w tego realne efekty działania.... ja bym wolał żeby zamiast tekstu abym na zawody przejechał się (a swoją droga chętnie :icon_twisted: tylko nie mam gdzie zbytnio ;) ) to żeby mi ktoś pokazał jakiś wykres z hamowni albo chociaż opisał zasadę działania która jest wiarygodna ;) pozdrawiam :P Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 znam kilku zawodników na 4t i u żadnego takiego wynalazku nie widzialem, widocznie nie jest to takie strasznie ważneAlbo po prostu drogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 wpisz sobie power bomb. Jest roznica tylko takie wydech sa drogie, np, europejska wersja yzf450 2008r ma juz seryjnie power bomb. Szukajcie a znajdziecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Jak to sobie wyobrażacie w 4T? Kiedy ma nastąpić efekt odbicia i sprężenia spalin? Przy ssaniu? Tzn. mają być równocześnie obydwa zawory otwarte? Wtedy nie zassie świeżego ładunku do cylindra Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi