drex Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Dlaczego ludziska zmieniają seryjny wydech z Warriora? Nie brzmi dobrze czy co? Bo jak dla mnie to wygląd ma zajebisty!!! Brzmienie jako brzmienie jest ok tyle ze za ciche , niby masz duży silnik i kopa jak cholera ale przy seryjnym wydechu jest to mało nazwijmy to namacalno-słyszalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 tez uwazam ze to cygaro w warriorze jest wyrabistei az zal zmieniac, ale nie wiem jak customowe wydechy wygladaja do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Aby nie tracic wygladu wydechu Warriora a zyskac na dzwieku to mozna przeciez go lekko rozwiercic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 rozwiercanie i rzemioslo to dobre w mz-tkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin880 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 czesc Chłopaki!! moje pytanie troche z innej beczki planuje kupic taka bestie 1800c ale mam 196 cm wzrostu i w mojej okolicy nie ma takich motocykli moze ktos z was ma podobny wzrost i powie jak wyglada na takim moto? miałem wczesniej honde vt 1100 c2 i powiem ze wygladałem jakbym dosiadał konewke;/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goodbeer Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 czesc Chłopaki!! moje pytanie troche z innej beczki planuje kupic taka bestie 1800c ale mam 196 cm wzrostu i w mojej okolicy nie ma takich motocykli moze ktos z was ma podobny wzrost i powie jak wyglada na takim moto? miałem wczesniej honde vt 1100 c2 i powiem ze wygladałem jakbym dosiadał konewke;/ pozdrawiam niewiele jest sprzetow wiekszych gabarytowo od VTXa - wiec jak na VTXie nie bedziesz sie prezentowac wystarczajaco dumnie, to chyba nie znajdziesz zadowolenia na dwoch kolkach (; btw. ja przy 186 wzrostu nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloodhound Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 czesc Chłopaki!! moje pytanie troche z innej beczki planuje kupic taka bestie 1800c ale mam 196 cm wzrostu i w mojej okolicy nie ma takich motocykli moze ktos z was ma podobny wzrost i powie jak wyglada na takim moto? miałem wczesniej honde vt 1100 c2 i powiem ze wygladałem jakbym dosiadał konewke;/ pozdrawiam Bez obaw. Na VTX, a już na pewno tym większym, pewien dyskomfort mogą odczuwać osoby o wzroście <180 cm i chodzi tu raczej o pozycję podczas trzymania kierownicy i manewrowania nią niż o wysokość motocykla, bo siedzenie jest na tyle nisko matki ziemi, że nawet stosunkowo niskie osoby nie będą miały problemu z zachowaniem pionu. Ja mam 188 i jest idealnie z zapasem na więcej. Cytuj Dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć ci "spier...aj", w taki sposób, że czujesz narastające podniecenie przed zbliżającą się podróżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin880 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 no to mnie pocieszyliscie;P dzieki chłopaki. a teraz pyt z innej beczki jaki sa wersje kolorowe oczywiscie fabryczne czy kolory jak np. http://otomoto.pl/honda-vtx-1800-c-super-s...d-M2290413.html albo taki jaskrawy zielony ze az w oczy bije?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrev66 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 no to mnie pocieszyliscie;P dzieki chłopaki. a teraz pyt z innej beczki jaki sa wersje kolorowe oczywiscie fabryczne czy kolory jak np. http://otomoto.pl/honda-vtx-1800-c-super-s...d-M2290413.html albo taki jaskrawy zielony ze az w oczy bije?? pozdrawiam Marchewa w Bełchatowie był Vtx-em koloru raczej seledynowego taka żarówa.Po jakimś czasie można było sie przyzwyczaić do jaskrawości tego koloru.A ten fiolet całkiem fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKI WĄŻ Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 czesc Chłopaki!! moje pytanie troche z innej beczki planuje kupic taka bestie 1800c ale mam 196 cm wzrostu i w mojej okolicy nie ma takich motocykli moze ktos z was ma podobny wzrost i powie jak wyglada na takim moto? miałem wczesniej honde vt 1100 c2 i powiem ze wygladałem jakbym dosiadał konewke;/ pozdrawiam Witaj jak nie kupisz do wiosny to może jak będę w Olsztynie to sobie zobaczysz, ja mam 183 cm i jest idealnie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin880 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witaj jak nie kupisz do wiosny to może jak będę w Olsztynie to sobie zobaczysz, ja mam 183 cm i jest idealnie :crossy: mam nadzieje ze na wiosne to ja juz rusze w polske swoja honda:P a;e jezeliby sie nie udało to napewno bede pamietał i sie odezwe;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKI WĄŻ Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 mam nadzieje ze na wiosne to ja juz rusze w polske swoja honda:P a;e jezeliby sie nie udało to napewno bede pamietał i sie odezwe;] jak zginie śnieg i będzie ok 10 na plusie to już będę jeździł i pewnie Olsztyn odwiedzę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marnypopi$ Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 (edytowane) czesc Chłopaki!! moje pytanie troche z innej beczki planuje kupic taka bestie 1800c ale mam 196 cm wzrostu i w mojej okolicy nie ma takich motocykli moze ktos z was ma podobny wzrost i powie jak wyglada na takim moto? miałem wczesniej honde vt 1100 c2 i powiem ze wygladałem jakbym dosiadał konewke;/ pozdrawiam VTX 1800 jest dla dużych chłopców takich jak ty ale też i dla mniejszych chłopców jak ja ( 176 cm ) i dla dziewczyn takich jak Grażyna. Na pewno się będziesz dobrze czuł bo motor jest wielki. Nie wiele masz takich dużych motorów. Suzuki VZR - ładny wygląd ale za dużo plastiku, Honda GoldWing - prawie jak auto - rzecz gustu, VTX 1800 , Yamaha Warrior,HD Elektra, Kawasaki VN1500 itp - te motory są porównywalne w wielkościach i osiągach. Jak ciągnie cię do VTX to kupuj a będziesz zadowolony - jest zajebista frajda z jazdy i nietuzinkowy wygląd. Andrev66 jest wielkim facetem może on się wypowie jak mu się jeździ. Apropo Twojego ( no jeszcze nie Twojego ) motoru to fajny motong w dobrej cenie - sam wydeh V&H to wydatek 2000 klocków - także warto go łyknąć. Jak wydech Ci się nie podoba to możemy się zamienić :_))))))) Edytowane 13 Stycznia 2011 przez Marnypopi$ Cytuj Rozwiązanie głodu i bezrobocia ....? Niech głodni zjedzą bezrobotnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paa62 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 czesc Chłopaki!! moje pytanie troche z innej beczki planuje kupic taka bestie 1800c ale mam 196 cm wzrostu i w mojej okolicy nie ma takich motocykli moze ktos z was ma podobny wzrost i powie jak wyglada na takim moto? miałem wczesniej honde vt 1100 c2 i powiem ze wygladałem jakbym dosiadał konewke;/ pozdrawiam Organizm to tylko dodatek do duszy motocyklisty !, A nic jej tak nie koi jak VTX, bez względu na wzrost (chyba) ani wagę (to wiem napewno ) :icon_biggrin: Cytuj JEEEEEEEEEEEEEEEEECHAĆ !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luis71 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 dzieki chłopaki. a teraz pyt z innej beczki jaki sa wersje kolorowe oczywiscie fabryczne czy kolory jak np. http://otomoto.pl/honda-vtx-1800-c-super-s...d-M2290413.html albo taki jaskrawy zielony ze az w oczy bije?? W orginale wychodziły w tym kolorze sam taki posiadam Cytuj ...nikt nie będzie mi mówił jak mam żyć i jak mam jeździć, bo nikt za mnie nie będzie umierał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi