Camaross Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 ahhh cios poniżej pasa na forum gdzie jest 96 % facetów motocyklistów z podwyższonym poziomem testosteronu. Dziewczyna wstawia zdjęcie w staniku..... pewnie wiele osób jak zobaczyli tylko jej zdjęcie to już wiedzieli na co zagłosują ... xD xD xD ale nie ukrywam że sam bym na nią zagłosował gdyby nie to że Honor karze mi wspomóc brudnego towarzysza. Już rozsyłam do kumpli temat żeby pomogli ..... NIE PODDAMY SIĘ!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 kurcze Aśka w ofensywie PM-y wysyła, potrzebna mobilizacja !!! ruszam na forum enduro-adventure zobacze może ktoś tam jeszcze został. Piszcie do znajomych PM-y, jeszcze jest szansa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brxYZ Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Poki co IImiejsce, Twoja konkurentka ma piekny kombinezon co daje jej przewage :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 kurcze Aśka w ofensywie PM-y wysyła, potrzebna mobilizacja !!! ruszam na forum enduro-adventure zobacze może ktoś tam jeszcze został. Piszcie do znajomych PM-y, jeszcze jest szansa !!gdybyś nie zaczął grać nie fair zakładając temat na forum, to i PMy nie były wysyłane. a tak to masz, co chciałeś :icon_mrgreen: ale nie ukrywam że sam bym na nią zagłosował gdyby nie to że Honor karze mi wspomóc brudnego towarzysza. dzięki. mimo braku głosu :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 gdybyś nie zaczął grać nie fair zakładając temat na forum, to i PMy nie były wysyłane. a tak to masz, co chciałeś :icon_mrgreen: dzięki. mimo braku głosu :icon_razz: :icon_mrgreen: No to dalej nie grasz fair bo nasze tametu to odpowiedz na Twoj kombinezon :icon_razz: Wiec teraz trzeba wszystkei przykleic :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 No to dalej nie grasz fair bo nasze tametu to odpowiedz na Twoj kombinezon :icon_mrgreen: Wiec teraz trzeba wszystkei przykleic :icon_razz:ejże. przecież Marcin tez jest na swojej fotce. a że musiał się zakryc błotem, żeby ładnie wyjść, to już nie moja wina :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 ahhh cios poniżej pasa na forum gdzie jest 96 % facetów motocyklistów z podwyższonym poziomem testosteronu. Dziewczyna wstawia zdjęcie w staniku.....jak dla mnie to to jest żałosne.... to tak jakby im dziewczyny/żony nie dawały i na widok nawet nie odkrytego ciała ... tracić głowe.... no bo co też może być powodem tylu głosów (znaczy sie o gustach sie nie dyskutuje ale to moja opinia) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Marcin masz i mój głos. Fajną fotkę dałeś. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruso13 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Głos oddany... ale mobilizacja potrzebna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 przewaga się powiększa :D ja dałem temat tutaj, ty mogłaś dać w nakedach, a nie wysyłać PMy do całego forum :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 przewaga się powiększa :( ja dałem temat tutaj, ty mogłaś dać w nakedach, a nie wysyłać PMy do całego forum :D Nie dygaj kolego i tak ta fota wymiata na maxa.Jak jeszcze mailbys te widly z awatara przywizane do pleców to w ogóle hard shit grind gore :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkulpa Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 masz głos ode mnie, świetna fotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 przewaga się powiększa :P ja dałem temat tutaj, ty mogłaś dać w nakedach, a nie wysyłać PMy do całego forum :Dtemat w nakedach założył Belgu. i temat wyleciał do oczyszczalni. poza tym ja wolę indywidualne podejście. a nie tak-bezosobowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 ta dyskusja staje sie juz zenujaca :icon_biggrin: walka o zlote gumowce...to tylko zabawa a widze ze niektorzy podchodza do tego jak dorosli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 bo ogonek i ryjek sa moim orężem! prawdą i rozumem zło przezwyciężę! dzieki mocy Planety Kwiiiik!! jakoś strasznie szybko Panowie Leśni Ludkowie wpadają w zażenowanie. co jest o tyle dziwne, że sami w tej zabawie biorą aktywny udział :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi