jachuer5 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Witam, zauważyłem ostatnio że chyba podczas chamowania stuka mi łożysko.. Czy ktoś z was wymianiał już w takim modelu łorzysko??? Czy znajduje sie tam stożkowe, czy kulkowe?Trudna jest wymiana, i gdzie można dokupić ta cześc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qReK Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 wymiana nie jest prosta, ale zobacz czy sie nie poluzowało tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Witam, zauważyłem ostatnio że chyba podczas chamowania stuka mi łożysko.. Czy ktoś z was wymianiał już w takim modelu łorzysko??? Czy znajduje sie tam stożkowe, czy kulkowe?Trudna jest wymiana, i gdzie można dokupić ta cześc? Zainstaluj sobie Firefoxa lub Worda bo Twoje teksty są nieczytelne.Motocyklem można hamować albo tak jak Ty piszesz hamować ale chyba tylko na wiejskiej zabawie.Na naszej pierwszej stronie masz reklamę firmy KLASA i tam bez problemu kupisz od ręki komplet łożysk główki ramy do tego modelu. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 A można sie bawić w dokręcanie? Moje moto ma przejechane 17 tyś, i wydaje mi sie że troche wcześnie poszło to łorzysko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi