ADI18 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Witam,Jestem na etapie zakupu kurtki, ma ona być przede wszystkim nieprzewiewna. Znalazłem na allegro ciekawą ofertę. Co o niej sądzicie? Kurtka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 raz: nie wiem, co to za "renomowana" marka gpi, nie słyszałem o takiejdwa: mam dziwne przekonanie, że było. porady zasadniczo były jednoznaczne - za taką kasę nie ma co liczyć na żadną rewelację :/trzy: jeśli chcesz coś kupować, to życzę udanej lekturyjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 na sqter będzie dobra :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 hehe, tiaa dokładnie na qbel w sam raz, ale raczej nie na moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 A to nie lepiej chociaz troszke dolozyc i kupic sobie Heńka? Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 a jak sie niema dolozyc kasy to zastanowic sie nad kupnem markowej uzywki :) Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 pianka antyuderzeniowa na plecach :) czyli to wypełnienie na protektory w normalnych kurtkach, a tu pianka anty......... Odpuśc tą kurtkę, za ta cene kup probikera summera , przynajmniej w miarę markowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI18 Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 A to nie lepiej chociaz troszke dolozyc i kupic sobie Heńka? Heńka - czyli? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Heńka - czyli? :icon_evil: HELD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 HELD chyba raczej Hein Gericke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Heniek to raczej Heino Büse :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Kot Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Moja propozycja http://www.retbike.pl/odziez/kurtki_teksty...oyage_2008.html Ja kupiłem tą kurtke,jestem bardzo zadowolonyzaliczyłem jade w śniegu,troche mnie poniosło w lutym:)Przy + 4 musiałem wyjąc ocieplacz,została tylko membranaCena sensowna,ochraniacze już sąWziołem te spodnie,upał,za gorace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twisteros123 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Tak sie zastanawiam nad retbikiem, a teraz wpadlo mi w oko coś takiego: http://moto.allegro.pl/item360918649_profe...der_rozm_l.html wiem że pewnie rewelacja to nie jest ale mam już spodnie tej firmy i są calkiem niezle (ochraniacze, skóra na dupie:) itp.. także prosze o opinie dotyczącą kurtki. z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 http://www.retbike.pl/odziez/kurtki_teksty...oyage_2008.htmlcieżko lato w niej przeżyjesz, no chyba , że technologię zmienili ... Poczytaj moją opinie , bo nie chce mi sie raz jeszcze tłumaczyć .Heniu to niewątpliwie Hein Gericke, narazie niespotkałem sie z jakimś szczególnym shitem ze strony tej firmy ... http://forum.motocyklistow.pl/Nitki-wyszly...ike-t97290.html tutaj dorzuciłem swoje 3 grosze na temat mojej przygody z polsko-pakistańskim RetBike ... Tak sie zawiodłem , że gdzie tylko moge psuję opinie tej marce ... Pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi