MarKov Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Tez miałem ten problem i wybrałem VN900wolę "bezobsługowy" napęd na pasekpozdrawiam i do zobaczenia NA TRASIE :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riccardo Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 No ja wlasnie dlatego kupilem sporciaka - naped na pasek i bulgot Vki (potatopotato).Dla mnie Troumphy sa przegrane ze wzgledu na lancuch. No i ten dzwiek jak maluch... Bierz Kawe :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Patrząc na klasyfikację generalną MotoGP: Pedrosa, Lorenzo, Rossi, Stoner, Toseland - Honda, Yamaha, Yamaha, Ducati, Yamaha - mało skuteczne te innowacje Kawy :banghead: patrząc na zdjątko w Twoim profilu, też słabo Cię to interesuje :icon_rolleyes: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 spnk ty masz wogole motocykl ? czy tak czytasz ostro swiaty motocykli i na tej podstawie budujesz swoje opinie o motorach ?to pewnie nie ma lepszych motocykli niz bmw, bo tego tam najwiecej testuja ..co do opini to ja osobiscie wolalbym 5 razy kawe od triumpha, a od kawy wolalbym honde napewnotylko ze honda nie robi niczego ladnego w tym przedziale pojemnosciowo/ cenowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Dla mnie Troumphy sa przegrane ze wzgledu na lancuch. No i ten dzwiek jak maluch... Bierz Kawe :) Fakt, trochę szarpie przy ruszaniu ale nie wyobrażam sobie Triumpha na gumkę recepturkę.Poza tym co to za filozofia naciągnąć łańcuch, bez przesady panowie.Triumph Uber alles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 (edytowane) Triumph Uber allesCoś Ci się chyba poprzestawiało. Triumph jakoś z cruiserami mi się zupełnie nie kojarzy, to bardziej turystyczna kicha, nawet America, no chyba że tylko Rockett. Przejedź się HD Road Kingiem albo moim RSem, będziesz wiedział co to cruiser. Edytowane 22 Lipca 2008 przez TATAKIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 dokładnie - rzędowym dziękujemy... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus_Drifter Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 (edytowane) No i oczywiście weź pod uwagę klang, bo Triumph to nie V-ka. Brzmienie jest specyficzne, ale z bulgotem mało ma wspólnego. zapraszam do siebie mam bonneville i dopiero usłyszysz co znaczy buldog posiadałem 2 kawy 800 i 1500 i tę ostatnią zamieniłem na bonneville i jestem szczęśliwym człowiekiemale musisz obie odpowiedzieć na pytanie chcesz wyglądać czy czerpać przyjemność z jazdy ja wybrałem to drugieoba motocykle są niezawodne więc nie ma problemu i bonneville to twin rzedowy z przesunięciem 360 stopni więc wszystkie japonie mają mniej wspólnego z buldogiem niż bonnevilleameryka chodzi trochę inaczej bo przesunięcie to 180 stopni więc już nie ma takiego budlogu jedyny minus to łańcuch ale zawsze zostaje http://www.newspeedmaster.com/html/belt_dr...conversion.html Edytowane 26 Lipca 2008 przez Klaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi