Boa Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Cudowna :icon_twisted: sam się nad taką zastanawiałem na pierwsze moto, ale padło na VT700 (czyli blisko Ciebie).Czekam zatem na opis wrażeń z jazdy, bo kto wie czy po Shadow'ce też się na taką przesiądę :) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 dzis zroblem modelce pare zdjec :biggrin: http://www.bikepics.com/members/trollsky/ Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecglider Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 dzis zroblem modelce pare zdjec :flesje: http://www.bikepics.com/members/trollsky/ ladna ladna ;]brzmi tez nieprzecietnie ;]]]]]]]]]]]]] pozdrowka ps. trolu przelom lipca sierpnia bedziemy w Gliwicach wiec jakis wypad w gorki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 (edytowane) Powtorze kolegow: tez swego czasu chcialem taka, ale czerwona i z kuframi ;) Gratulejszyn i dbaj jak o swoje :flesje: Edytowane 28 Maja 2008 przez PiotrekRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Hehe chłopie!Tośmy się dobrali na dniach kupiłem identyczną :D, nie mam jej jeszcze u siebie ale jak będzie porobię fotki i też zaczne się chwalić :D Zajc powiedział Ja uwazam ze w tym malowaniu cebula wyglada najfajniej ze wszytkich A ten tekst o malowaniu i to od posiadacza SF to po prostu mega wypas Szkoda ze ten kolor jest malo fotogeniczny i trudno go na zdjeciu uchwycic.... I ma rację na żywo wygląda jeszcze piękniej :buttrock: Nio to może kiedyś się spikniemy w Gliwicach lub Rybniku Pozdawiam i bezpiecznego śmigania bez awaryjnym moto Ynciol - szcześliwy posiadacz dwóch Cebul...CB 500 na wylocie (jest do sprzedania) i CB 750 nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojiro Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Rewelacyjny sprzet, bardzo mi sie podobaja takie klasyki :icon_mrgreen: Jak ona sie zbiera do setki? 4s? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 4,3s :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojiro Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Czyli to jednak nie to, co, nomen atque omen - Inazuma ;) Ale i tak motocykl pierwszorzedny :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 4,3s :]Zalezy od zrodla. Niektore podawaly 3,9 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zalezy od zrodla. Niektore podawaly 3,9 chyba na paliwie rakietowym :-)a tak serio, to taki sprint do setki dla tego rodzaju motocykla jest jak najbardziej ok. Nie ma ładniejszego naked bike'a z lat 90, teraz prym wiedzie moim zdaniem cb1000r, ale to 16 lat różnicy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 4; 4.3; 10 SEKto zależy czy się to umie bo mozna mieć 200KM a przegrać na starcie z cbf250.tu sie umiejętności w pierwszej kolejności licząi takie jest moje zdanie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi