Igor Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Pogoda jest zawsze :icon_mrgreen: . Tyle, że nie zawsze ładna :wink: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 ee pogoda jest idealna, nie za gorącą, nie pada, sprzęcik zaparkowany pod pracą czeka dzielnie, aż skończę przez 8 godzin dziennie przeglądać fora internetowe :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 POWITAĆ! :icon_mrgreen: A Nas przyjęlibyście w gościnę na kilka godzinek w STOLYCY :wink: Bo Święto Pracy i 3 maja uczcić by się zdało ;) A i zobaczyć znajome i być może nieznane twarze obaczyć? Wpóścita na teren WAWY ludzi z prowincji lubelskiej? Pozdrawiam ---- Joaśka Aśka --- a czy Ty wiesz ,że już niedługo bo 24 maja jest Nasze święto? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 No i gdzie ta pogoda - pytam???dla prawdziwego motocyklisty nie ma złej pogody - jest czasem tylko niewłaściwie dobrana odzież :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 jasne... ale 200km w piatek w deszczu nie usmiecha mi sie robic :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 dla prawdziwego motocyklisty nie ma złej pogody - jest czasem tylko niewłaściwie dobrana odzież :biggrin:A dla nieprawdziwego motocyklisty? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 jest zawsze zła :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Wszyscy tutaj sobie gadu-gadu, ale jeszcze nikt nie rzucił konkretnej propozycji na 2-dniowy wypad sobotnio-niedzielny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 jasne... ale 200km w piatek w deszczu nie usmiecha mi sie robic :icon_razz: to się nie uśmiechaj i jedź :icon_razz: A dla nieprawdziwego motocyklisty? dla nieprawdziwego motocyklisty nie ma nawet odpowiedniego motocykla :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Wszyscy tutaj sobie gadu-gadu, ale jeszcze nikt nie rzucił konkretnej propozycji na 2-dniowy wypad sobotnio-niedzielny.Ja wyjezdzam na mazury 2.V (piatek rano) - ale jade w konkretne miejsce - rodzina juz bedzie na miejscu Wawa - Pultusk - Ostroleka - Rozogi - St. Kielbonki - Piecki ok. 200 km jak chcesz leciec w tamta strone chociaz kawalek to zapraszam, bede lecial ok 100km/h bo motorek sie dociera :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 jest zawsze zła :icon_mrgreen:Norbi, ty nieprawdziwy motocyklisto :D, rozumiem ze widzimy sie w niedziele :crossy: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZAEL Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Jakby ktoś pytał to ja łapię się na sobotę od rana do nocy... :icon_mrgreen: kierunek i wszystko inne obojętne po za:_ przelotowa 100_sucho i po asfalciereszta to rybka, jesli tylko można jechać. popatrzę tu jeszcze w piątek wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 :crossy: Wiem, wiem Bartasarte, ale ja w piątek pracuje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Norbi, ty nieprawdziwy motocyklisto :P, rozumiem ze widzimy sie w niedziele :D będzie zła pogoda :eek: napewno :crossy: a na poważnie, mam komunię u swojego bratanka, wyjeżdżam do rodziny... także week zajęty, a niedziela w szczególności :wink: bawcie się dobrze :buttrock: czy :crossy: czy :crossy: pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 będzie zła pogoda :eek: napewno :crossy: a na poważnie, mam komunię u swojego bratanka, wyjeżdżam do rodziny... także week zajęty, a niedziela w szczególności :wink: No ale jest jeszcze nastepny weekend :DPOWITAĆ! :buttrock: A Nas przyjęlibyście w gościnę na kilka godzinek w STOLYCY :buttrock: Bo Święto Pracy i 3 maja uczcić by się zdało :crossy: A i zobaczyć znajome i być może nieznane twarze obaczyć? Wpóścita na teren WAWY ludzi z prowincji lubelskiej? Pozdrawiam ---- JoaśkaAśka --- a czy Ty wiesz ,że już niedługo bo 24 maja jest Nasze święto? :crossy:Aska, a Wy przyjezdzacie 3-go czy 4-go, czy moze na nocke? :P A wiela Was bedzie? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi