Piotrek Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 łeeee.............. jak mogłeś tak bandita ukarać? za co pytam się, za co :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 (edytowane) Mi się bardzo podoba ale żeby nie być posądzonym o włażenie modowi w d** to dodam że takie motóry biorę swoją xj-tką na wstecznym biegu :notworthy: :icon_razz: aaaa....teraz tylko potrzebujesz kompletnego stroju power rangers by móc w pelni zadebiutować na ulicach :biggrin: Edytowane 1 Maja 2008 przez Murdoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Noo do Modema to ja bym nie startowal,bo sądząc po avatarze to bierze ze 200kg na klate haha ;) :banghead: Pozdro I jeździ golfem dwójką... czasem trójką... jak mu kolega pozyczy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin700 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Nie wiocha, wręcz przeciwnie. Ja strasznie nie lubię nakedów, podoba mi się np. suzuki gsx-f i ten bandit się do niego zbliżył trochę. :clap: Cytuj Wszędzie dobrze, ale najlepiej w siodle :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 (edytowane) I jeździ golfem dwójką... czasem trójką... jak mu kolega pozyczy :) No nie do końca, wożę się ospojlerowanym Polonezem z naklejkę MASTER na tylniej szybie. Chcesz zobaczyć mój bagażnik? :) Edytowane 2 Maja 2008 przez modem Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 łeeee.............. jak mogłeś tak bandita ukarać? za co pytam się, za co :bigrazz:Bo za wolny, myślałem że to mu pomoże :D :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Niezły festyn. Tylko cekinów brakuje... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Wiesz Klaudiusz, te owiewki jeszcze ujdą w tłumie ale ten stelaż z tyłu?? Jak już ktoś napisał dołóż handbary i będziesz miał DL 1200 :icon_twisted: POzdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 pług by wystarczył :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi