Mrx Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Ja lecę w ten weekend na amazonki :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blink Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Ktoś z Białegostoku wybiera się do Ełku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owi Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 ktos z bialego chetny na wypad do augustowa, elku dzis teraz zaraz bo mi sie ludzie wykruszyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirex Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Byłem w Tolkmicku super impreza organizował klub KARDAN .Parada to punkt kulminacyjny. W dniach13-15 06 ludzie z forum Intruder -Warmia organizują spotkanie w Lisich Kątach -lotnisko koło Grudziądza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrx Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Jakie plany macie na ten weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirex Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Podobno jest zlot w Olsztynku HD podjadę zobaczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 kurde, miałem na gryfa jechać, do liwu, ale w gipsie to sobie mogę pojeździć....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert-Moto Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 A ja dowiedziałem się wczoraj po fakcie, że był zlot Rotor'a w Olsztynie... Szkoda bo bym z chęcią pojechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirex Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Byłem zobaczyć zlot w Olsztynku HD ,zrobili bardzo ładną paradę było co po oglądać na rynku grał super zespół,muza pierwsza klasa .Poznałem sympatycznych ludzi z Poznania ,Warto było się przewietrzyć w sobotę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robvalkpol Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 A ja wymijałem całą grupę za Olsztynkiem. Na pozdrowienie, czyli machnięcie łapką odpowiedziało może pięciu Harlejowców, a było ich ok. 50 w luźnych grupach. Wobec powyzszego dołączam sie do tytułu tematu "Pier...lę nie macham" - do harlejowców. (błedy ort zamierzone). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość falcone Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 W ten weekend odbędzie się zlot w Bratianie. http://gnmiasto.rubikon.pl/newsdet.php?ID=...1a1eaf0ca9eff49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goja Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 W Bratianie było super :) kto był ten wie :icon_idea: przypominam o zlocie w Iławie - już w ten weekend 4-6 lipca, dokłądny program zlotu tu: http://pf.labfoto.pl/photos/p/f/6/f6e0a483...78f-1607780.jpg Serdecznie zapraszamy i trzymamy kciuki za pogodę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrx Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Wielka szkoda, ale chyba nie uda mi się przyjechać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawn311 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Witam! A ja i moi bracia ruszamy z Wrocławia na Grunwald.Popatrzymy sobie jak nasi leją krzyżaków :rolleyes: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirex Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Jedzie ktoś na Malbork 18-20 podobno fajna impreza ala Grunwald. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi