karol0545 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 hej wiecie jaki powinno sie lac płyn hamulcowy do aprilia rx 50? i jakie standardowe zębatki ma i ile ogniw łancuch? i czasem jak jade to np. szósta mi wypada...? to wina sprzegła?myslicie ze juz czas wymienic tarcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 DOT-3 lub DOT-4. Wątpię, żeby to była wina sprzęgła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 to napewno nie jest wina sprzęgła tylko skrzyni biegów że 6 wyskakuje. pęwnie sprzęgło kłowe zużyte nazębatce lub jakieś wodziki. odnośnie płynu masz napisane jaki płyn na dekielku pompy hamulcowej napewno dot-4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 własnie nie mam zapisane.. a wiecie co do zębatek i łancucha jakie ma byc? albo jakie wy amcie i jak wam sie jezdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 ja mam obecnie 12/51... w takim przypadku ile ogniw powinien miec łancuch?... jest jakis sposósb na obliczanie tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolo_rn Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Ja chyba na takich przełożeniach mam łańcuch niecałe 130 ogniw.Kup coś w przedziale 130-140 ogniw i najwyżej skrócisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Ile ci jedzie na tych zębatkach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 85-90 a gdzie najlepiej kupic napęd? mówie o sklepach internetowych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 www.mieloch.pl a chesz zebys miał lepsza przyspieche czy v-max?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 chyba chciałbym kompormis pomiędyz tym a tym.. ale nie ukrywam ze większa prędkośc by sie przydała.. a gdybym np. z tyłu zamontował 48 a z przodu 12 to o ile wzrosnie miejwiecej prędkosc? będzie duzy spadek przyspieszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Nie bierz napedu z mielocha, ja raz wzialem i lancuch rozciagal sie na potege. Kup na olek motocykle. To teraz masz kompromis miedzy vmax a przyspieszeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 nie ma znaczenia z kąd kupisz łańcuch tylko jakiej firmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 no to jaki konkretnie polecacie mi łanuch i zębatki... jakiej firmy kupić łańcuch.. ile musze na to wydac wszytsko.. zmieszcze sie w półtorej stówy czy nie?... moze załozył bym 12/48... v-max wtedy wzrośnie.. pewnie bedzie wynosił około 90.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 nie ma znaczenia z kąd kupisz łańcuch tylko jakiej firmy...Tak, masz racje, na mysli mialem to, ze Mieloch oferowal kiepskiej jakosci lancuchy do 50tek. Ja kupilem do swojego lancuch DID i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi