LeonOKR Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Witam wszystkich kolegów i koleżanki mam pytanko jakiej firmy nalać olej oczywiście 20w40 do yamaha xt 600 1992 rok 22000tyspozdrawiam i dziękuje za podpowiedzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 jakiej tylko chcesz http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>ENDUROS*600< Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 JA NALAŁEM MOTULA ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Motul, Lotos,( Elf chyba też nie jest zły...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 (edytowane) Motul, Lotos,( Elf chyba też nie jest zły...)Szczególnie LOTOS to jeden z najbardziej wyrafinowanych olejów.... Szczególnie do silnika motocyklowego. Nie wiesz to nie pisz. Bo to nie jest dział Przy Piwe.Do autora tematu.. poszukaj w archiwum, bo o olejach powiedziano już chyba wszystko i to 3 razy.podroo Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez bartek gawlik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqruku Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Lotos szczególnie to jeden z najbardziej wyrafinowanych silników.... Szczególnie do silnika motocyklowego. Nie wiesz to nie pisz. Bo to nie jest dział Przy Piwe.Do autora tematu.. poszukaj w archiwum, bo o olejach powiedziano już chyba wszystko i to 3 razy.podroo Po pierwsze primo jeśli już coś piszesz to staraj się poprawnie budować zdania, tak żeby było wiadomo o co Ci chodzi ;) i zacznij używać znaków interpunkcyjnych. :banghead: To co nabazgrałeś czytałem kilka razy i dalej do końca nie wiem o co Ci chodzi. Szczególnie na początku. Po drugie primo jeśli już kogoś chcesz pouczać to może zostań moderatorem ;) . Ja Ci tylko zwracam uwagę :banghead: nic więcej ;) :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 ja mam XT 600 2 KF. Leje Motul 10W40 pólsyntetyk. Nie narzekam, dobrze się na nim sprawuje. Ubytki oleju stwierdziłem puki co bardzo minimalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 lałem do ttr już 3 rózne oleje motul belray(czy jakoś tak) i castrol i nie widze różnicy prócz ceny :flesje: no może castrol taki najbardziej wodnisty :] http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Po pierwsze primo jeśli już coś piszesz to staraj się poprawnie budować zdania, tak żeby było wiadomo o co Ci chodzi :crossy: i zacznij używać znaków interpunkcyjnych. :P To co nabazgrałeś czytałem kilka razy i dalej do końca nie wiem o co Ci chodzi. Szczególnie na początku. Po drugie primo jeśli już kogoś chcesz pouczać to może zostań moderatorem :flesje: . Ja Ci tylko zwracam uwagę :eek: nic więcej :icon_razz: :flesje:No masz racje nie prezczytałem tego, co napisałem. Mój błąd. Już poprawiony. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko tyle, że byłem zaspany, a post na który odpisywałem bardzo podniósł mi ciśnienie. Z resztą jak większość pochodzących od tego autora. Co do moderowania to akurat w tym dziale mamy od tego wybitnych fachowców. A krytykować chyba może każdy, nie tylko mod..pozdroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi