brxYZ Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Wiatm wczoraj przywiozłem z Monachuim sobie te własnie moto i szczerze mowiac bardzo sie zdziwiłem. Dodam tylko ze wczesniej jezdziłem na YZ 125 i po przejazdzce na LC4 lekko sie potrzepałem. :notworthy: Moto jest z 2002,serwisowany w KTM ,sportowy kompletny wydech-- 63PS:) Wyrywa z butów! Ja zrobie foty to zapodam, pozdro :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 zajebista maszyna :banghead: , czekam na fotensy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brxYZ Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/50bd85419d1aae11.html Narazie to jedno tylko mam, nie było czasu :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Sliczny sprzecik :icon_twisted: Wprost kocham supermoto :icon_mrgreen: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witaj w (trochę dalszej, ale jednak.. :biggrin: ) rodzinie !!! :lalag: :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam! Ten sprzęt od dawna mnie fascynuje, ale pewnie nigdy go nie dosiądę ze względu na zbyt wygórowane jego ceny przynajmniej wg. mnie. Jak sie nie mylę to moto posiada płaska przepustnica, gaźnik z pompką przyspieszającą, głowice high flow i 122kg na sucho to musi być sieka!!! sieka!!! Gratki Gratki!!!! Btw. Ona stałą jeszcze tydzień temu na mobile.de za 3600 eu ? Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez Lucass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 !! Zajebiaszcza maszyna!! Gratulacje!! Dokup fele enduro i w terenie też można latać :icon_biggrin:) Fajne te czarne plastiki xDPzdr, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brxYZ Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Prawie dokładnie ziomuś, stała na MOBILE>DE za 3500E :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Kurde wypas....supermoto to jest to. Ja obecnie planuje przesiadke i zamiane vtr na własnie ktm'a jakiegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motodidi Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 ooo Stary... szacuneczek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi