dwapro Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 szkoda że w naszej tv nie ma takich akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Az posmutnialem po tych filmikach i teraz bede sie chwile zastanawial zanim wsiade na moto ale dobrze! Mysle to mo ratuje zycie. Szkoda ze w tv tylko potrafia jechac po motocyklistach a nie potrafia chociaz raz puscic tekiego materialu. Dlatego my musimy sie wziac za rozpowszechnianie takich rzeczy, ja juz wyslalem linka do kilku kolegow co zachowuja sie "nieodpowiednio" na drodze. P.S. Jak widac predkosc jest jednym z czynnikow a nie jedynym powodujacym wypadki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Bardzo mnie przeszedl ten filmik :icon_twisted: Mozna zobaczyc ile warte jest ludzie zycie i jak latwo je stracic ... Uwazajcie na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Filmiki są sto razy lepsze w oryginale niż z podłożeniem Metallici i tym zmontowaniem. Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Widzialem juz prawie wszystkie z tych reklam oprocz tej o niezapietych pasach. Ja ZAWSZE zapinam pasy czym niestety nie moga pochwalic sie czlonkowie mojej rodziny. Prawie za kazdym razem jak z nimi jade musze im o tym przypominac. Gadanie o tym, ze to niebezpieczne dla nich nie dziala... o tym, ze moga zrobic krzywde nie tylko sobie chyba tez jakos do nich nie dotarlo (no tak bo przeciez wazniejszy jest niepognieciony zakiecik). Za chwile pokaze im pare filmikow moze pojda po rozum do glowy.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 ciarki przechodzą po plecach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Film ostry i poruszający... Ale to właśnie taki powinien być.... A co do tych angielskich spotów owdnośnie wypadków, szkoda, że nie ma takich w naszym kraju... Wydaje mi się, że efekt "jakiś" by na pewno przyniosły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ja zawsze zapinam pasy, nieważne jak dluga ma być podróż. A tak szczerze to panicznie się boję jeździć samochodami. Serio. Sam nie mam prawka wiec zwykle jestem wożony ale tak sie boje że aż słów brak. kiedyś uwielbiałem być wożonym, tymbardziej że rodzinka zawsze zmotoryzowana a ojciec jest dobrym kierowcą. Teraz nawet z nim się boję jeździć. Doszło to do takiego stadium że nie wsiadam z do samochodu gdy prowadzi ktoś kogo nie znam lub nie iwem jak jeździ - kolega,znajomy znajomego, kuzyn czy wujek. A jelsi chodzi o motocykle to nigdy nie wsiadam jako pasażer. Sprawa prosta - ja prowadzę albo jedź sam. Kiedyś dużo jeździłem jako pasażer zanim dorobiłem sie prawka i moto. Czasem nawet 5 tys km w sezonie jako pasażer u kolegi i wtedy było ok, zwykle gnaliśmy jak idioci ile fabryka dała i mieliśmy radochę. Teraz dziękuje Bogu że wciąż żyję. Fakt że kolega był super kierowcą, od dziecka zbierał dobre miejsca w zawodach motocross i panował nad sprzętem. Wtedy nawet stawialismy sprzęt do piony gdy siedziałem z tyłu i mielismy to opracowane do prefekcji.Teraz nawet z nim nie wsiadam, tymbardziej że obecnie jeździ Buell`em XB9 czyli szalonym motocyklem. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Nasza telewizja oczywiście woli puszczać mode na sukces czy szanse czy coś zamiast coś konkretnego. W sumie po co, przecież i tak mało kto płaci abonament (i w sumie racja, bo za co) to jak ubędzie 6 tys. ludzi w polsce to na nikim to wrażenia nie zrobi. ZŁODZIEJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andyx123 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) Film bardzo przejmujacy ,ja sobie jedno przyrzeklem juz przy zakupie motocykla ze nikomu nie zrobie krzywdy i sobie rowniez i ze to motto bedzie zawsze przyswiecac mi kiedy za kazdym razem wyjade moim czoperem na droge.Pozdrawiam :icon_eek: Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez andyx123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Nasza telewizja oczywiście woli puszczać mode na sukces czy szanse czy coś zamiast coś konkretnego. W sumie po co, przecież i tak mało kto płaci abonament (i w sumie racja, bo za co) to jak ubędzie 6 tys. ludzi w polsce to na nikim to wrażenia nie zrobi. ZŁODZIEJE Polska - kraj absurdów... Niestety tutaj przyszło nam żyć. Co do tych abonamentów i innych przez Ciebie wymienionych to już nawet nie trzeba komentować bo to nawet nie jest żenujące co mamy w kraju. Ale nie bierzmy się za krytykę naszego jakże pięknego kraju :buttrock: Film bardzo przejmujacy ,ja sobie jedno przyrzeklem juz przy zakupie motocykla ze nikomu nie zrobie krzywdy i sobie rowniez i ze to motto bedzie zawsze przyswiecac mi kiedy za kazdym razem wyjade moim czoperem na droge.Pozdrawiam :icon_eek: Ty nie musisz nikomu krzywdy zrobić swoją pół tonową lokomotywą :banghead: Tobie mogą inni zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Film daje do myslenia, az sie smutno robi jak sie go oglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Nie wiem czy spotkaliscie ten klip na stronce roadsafety.gov.uk więc zapodaję. Kolejny klip o zapinaniu pasów. http://pl.youtube.com/watch?v=jjJCdBohRPk Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Nie wiem czy spotkaliscie ten klip na stronce roadsafety.gov.uk więc zapodaję. Kolejny klip o zapinaniu pasów. http://pl.youtube.com/watch?v=jjJCdBohRPk Szkoda, że my w kraju nie mamy takiej skutecznej propagandy jak w Anglii :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 (edytowane) ciarki przechodzą po plecach... zwłaszcza że w piątek rozbiłem auto... :clap: Edytowane 1 Maja 2008 przez melvin0789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi