Czarek-fighter Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 oo, dobre,dobre. v6 2.7 od hondy legend też daje rade . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Jordan Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opel omega 2500 V6 na automacie OOo no właśnie. Sam czasem myślę nad budową trajki i stwierdziłem, że ten, albo ten trzylitrowy powinny dać radę. Zastanawiałem się, żeby umieścić go z tyłu, ale na Twoim wideo widzę, że to bardzo duże serducho i chyba by się nie smieściło. Baaaaaaaaaaardzo fajne sprzęcicho masz. Pozdrawiam MJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Taki silnik z Tyłu to porażka Kawał zeliwnego kloca 200 KM tez nie ułomne i z tyłu to za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 No mój kumpel ma w trajce silnik z tyłu (2.7 v6 180km od hondy legend ) i nie marudzi . W naszym pięknym kraju śmiga też np traja z silnikiem v8 od tatry (silnik umieszczony z tyłu) i też nie ma problemu. Także wszystko to tylko rzecz gustu i fantazji budowiczego :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 (edytowane) tatra zaraz kojarzy sie z kamazem ale to napewno od osobowki bo takie tez były z doswiadczenia powiem ze 200 KM wystarczy na trike w zupełności. A silnika oplowskiego nie polecam ze wzgledu na bardzo rozbudowaną elektronikę to dziadostwo zeby jezdzic musi miec trzy komputery podłączone!!!!! Edytowane 11 Lutego 2009 przez alonzoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Witam wszystkich posiadaczy trajek. Mam ogromna prośbę, pytanie.... Poszukuje kogoś kto mógł by mi wynająć trajkę na jedne dzień. Dokładnie 2 maja 2009 żebym mógł pojechac nią do ślubu. Moja przyszła żona wymyśliła sobie zwiewną kiece i ni jak się z nią nie da jechać moim motórkiem... Jesli jest ktoś kto był by w stanie wynajac swoje cacko na jeden dzień, ba nawet na dwie no trzy godziny prosze o kontakt. 504-091-201. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 chyba źle trafiłeś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu86 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Może nie na temat, ale myślałem, że to pisze znajomy, gdyż ma również 2 maja ślub i jak popatrzyłem na moto, to jeździ na takim samym :P Ale on twardziel i jedzie na dwóch kółkach :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Może nie na temat, ale myślałem, że to pisze znajomy, gdyż ma również 2 maja ślub i jak popatrzyłem na moto, to jeździ na takim samym :P Ale on twardziel i jedzie na dwóch kółkach :buttrock: Też bym pojechał swoim ale kiecka mojej ślubnej się zupełnie do tego nie nadaje :-) O bucikach już nie wspomnę :-) Co do złego trafiania. Pisze już wszedzie gdzie można i nic :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Bo nikt swojej TRIKE nie pozyczy!!! chyba ze Czarek :eek: :eek: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Oczywiście...........................................................że NIE POŻYCZĘ. Trajka to nie ku*wa,żeby każdy na niej jeździł. Co do ślubu na motocyklu to nie widzę, przeszkód,zebyś pojechał swoją armaturą. A przyszła żonka mogłaby wbić się w nieco krótszą kiecke . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Czarek nie bądz taki :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Czarku :-) Dla jasności szukałem trajki z tyłem od np. garbusa i kanapą z tyłu . Tak zębym ze śłubna mugł sobie klapnac a ktoś nas by zawiózł :-) Niestety moja luba za nic sobie nie dała wyperswadowac długiej sukni.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Czarek nie bądz taki Jaki? :P Pragnę nadmienić,że Ty też nie chcesz pożyczyć swojej trajki :D Wykrzyknik uuuu tak przed ślubem już pod pantofel... Może lepiej kabrioletem?:P albo białą limuzyną? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Od razu pantofel :-) Cos trzeba dać żeby cos móc wziąć :-) Wymyśliłem sobie trip po europie motorkiem po ślubie więc niech sam ślub będzie choc po czesci po jej myśli :-) :icon_razz: Od razu pantofel :-) Cos trzeba dać żeby cos móc wziąć :-) Wymyśliłem sobie trip po europie motorkiem po ślubie więc niech sam ślub będzie choc po czesci po jej myśli :-) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi