Czarek-fighter Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 :icon_mrgreen: :lalag: Traja z teledysku vintage ''smutny'' Popycha ją silniczek od T1 Jaka pojemność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutnatrajce Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 :icon_mrgreen: Widziałeś to ? Haha , zaczepili mnie w Świnoujściu na promie jak śmigaliśmy zwiedzać latarnie morskie , zwała była niesamowita :icon_mrgreen: Trajeczka ma 1,6 l . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Fajny teledysk i fajnie trike wyglada!!!!!! Znacie inne teledyski nie liczac orłacienia?? Pozdrawiam Wszystkich 200 KONI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Widziałeś to ? Widziałem i zapamiętałem ze względu na trajke. Znacie inne teledyski nie liczac orłacienia?? Ja nic sobie więcej nie przypominam, ale ja youtubie jest sporo trajek... http://pl.youtube.com/watch?v=l9ljac4bZ2A <-- RAJ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIKI Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Fajny filmik, chyba będę musiał też swoją przetestować na jakiejś "prerii", teraz męczę tokarkę- przyda się trochę nowych bajerów w sezonie. No oczywiście i tutaj też trochę jest- www.images.google.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 VIKI zarzuć fote swojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIKI Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Eeee ,niedawno ją zanabyłem i teraz przy niej muszę ostro popracować żebym był zadowolony, czyli co się da na drobne i z powrotem wg, własnej koncepcji bo po to taką kupiłem tak że foto jak nie zapomnę to przed sezonem. Traja oczywiście na garbie 1,6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 ale coś typu rewaco, boom trike czy zrobiona indywidualnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIKI Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 SAM- nie chcę cudów w papierach, traja jest na ładnych laczkach 4 wydechy i żadnych plastików nie ten styl jest trochę zaniedbana i do malowania ale taką szukałem bo mogę wszystko zrobić sam tak jak zechcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Witam Jak chcecie mam waterjeta cnc i wytnę prawie wszystko z prawie wszystkiego Dorabiam rózne elementaaa Jak komuś coś potrzeba [email protected] Na stronce w galerii mam parę fotek www.alonzoo.pl.tl Nie załujcie koni!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=gnctgg8wrs4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIKI Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 (edytowane) Trochę historii- tak wygladał projekt pierwszej elektrycznej trike...tu Edytowane 25 Stycznia 2009 przez VIKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 moja trike' http://pl.youtube.com/watch?v=ZDa_NaSAK60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Od czego masz silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opel omega 2500 V6 na automacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi