Adam M. Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Wytrzyma. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) tak jak Pan Adam pisze: kolektory powinny wytrzymać, bo i u mnie na przykład wytrzymały...ale możesz też zrobić tak robiłem kiedy się jeszcze bałem o układ wydechowy: lewarek samochodowy i tuleja, którą włożysz między lewarek a silnik z jego prawej strony (tylko nie opieraj o miskę bo mientka jest ;) ).Dobrze jest wtedy pod boczną podstawkę podłożyć deskę grubości 2-3cm, żeby po podniesieniu moto zachowało pion.ew. tak jak Kolega wyżej pisał: pas z "grzechotką" i za prawą połówkę kiery do góry (tylko uważaj żeby nie uszkodzić rollgazu...) Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez Lysy5g1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fz750olecko Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 tak jak Pan Adam pisze: kolektory powinny wytrzymać, bo i u mnie na przykład wytrzymały...ale możesz też zrobić tak robiłem kiedy się jeszcze bałem o układ wydechowy: lewarek samochodowy i tuleja, którą włożysz między lewarek a silnik z jego prawej strony (tylko nie opieraj o miskę bo mientka jest ;) ).Dobrze jest wtedy pod boczną podstawkę podłożyć deskę grubości 2-3cm, żeby po podniesieniu moto zachowało pion.ew. tak jak Kolega wyżej pisał: pas z "grzechotką" i za prawą połówkę kiery do góry (tylko uważaj żeby nie uszkodzić rollgazu...) racja ;) http://img132.imageshack.us/my.php?image=fzetaap5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi