Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Grudnia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2003 Jeden koleś na bikepics.com wynalazł całkiem niezłe fotki GSX-Ra. Wolę akurat inne przecinaki, ale zdjęcia wyszukane przez tego kolesia są całkiem całkiem. Kilka IMO ciekawszych przykładów zapodaję. Reszta tutaj: http://www.bikepics.com/members/gixxeruk/0...asp?i=87541&s=0 Zobaczcie to, może czas założyć kolce i jazda na tor? Nawet można na gume sprzęta stawiać. Heheh, jak widać nie tylko na enduro można skakać... :lol: A to cio? Kółka ukradli w nocy? :lol: :roll: Czy żona się w*wiła i schowała kółeczka w pawlaczu :lol: :lol: Hehheee, Święty od stoppie :lol: :twisted: Tego początkowo sie skumamałem, ale jak się przyjrzałem bliżej, to mi wyszło, że auto i moto wyskoczyłi przez małą asfaltową hopkę i tak lądowały. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 15 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2003 A to cio? Kółka ukradli w nocy? :lol: :roll: Czy żona się w*wiła i schowała kółeczka w pawlaczu :lol: :lol: Obrazek jak to stoi/wisi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 15 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zobaczcie to' date=' może czas założyć kolce i jazda na tor? Nawet można na gume sprzęta stawiać. [/quote']Jeśli kogoś interesuje takie śmiganie po lodzie, to znalazłem sporą galerię:http://www.ducati.pl/zdjecia/index.php3?gal=0Sprytni ci skandynawowie! :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 15 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2003 rewelacyjne te zdjęcia na lodzie :!: i jak łatow im zbudować tor wyścigowy :D szczególnie podoba mi się "palenie gumy" :D PS. ciekawe jakie to uczucie pędzić ponad 100 konnym ścigaczem po zamarzniętym jeziorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 22 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2003 to i dożuce coś od siebie Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 ladnie chlopaki wymiataja :D bike-freaks :D mnie chyba najbardziej to rozwalilo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 teraz to mam motywacje czekam na pierwszy snieg zmieniam oponki i sruuuuuuu..... :D Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 9 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2004 ojojojojojojoj czy ktos może zapisał sobie te foty? widziałem je, były super. teraz chcę je sobie zrzucic na kompa, a tu "not available" Greedy motherf9.&$* !!!!jak ktoś może, prosze o te foty na [email protected] dzięki.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 9 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2004 hej Jacio poszukaj na bikepics.com a napewno znajdziesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi