Piotr Dudek Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 koniecznie wymień te łożyska bo dalsza jazda jest niezbyt bezpieczna Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brodson77 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Oczywiście, że wymienie, tylko zastanawiam się czy od nowa rozkręcać amortyzatory, czy powodem znoszenia motocykla podczas jazdy może być to łożysko czy moja niekompetencja przy skrecaniu amortyzatorów, podczas wymiany oleju. Chodzi mi o to zeby oszczędzić sobie czasu i pracy, bo jelśłi łóżysko jest powodem znoszenia to ok, a jelłi nie ma żadnego wpływu na trakcję to wtedy pokombinuję gdzie popełniłem błąd. W związku z tym proszę o odpowiedź na pytanie, czy uszkodzone łożysko ggłówki ramy ma wpływ na znoszenie pojazdu?Pozdrawaim Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi