AdamS Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 Co Ty Darek gadasz za bzdury, jakie tragicznie - sam wczoraj widziałem i jak dla mnie Twoja jazda jest super !Posdrófka - AdamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 Adaś, wczoraj w koszu jako balast były 4 płyty chodnikowe tylko nie zauważyłeś... no i moje umiejętności powożenia zaprzęgiem już są letko większe :flesje: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 18 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2004 Adaś, wczoraj w koszu jako balast były 4 płyty chodnikowe tylko nie zauważyłeś... :flesje: A tegoś mi cwaniaku nie powiedział !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 21 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2004 Wypada odswiezyc temat, mamy poczatki nowej zimy ;) .Wlasnie wczoraj(20.11.04) pojezdzilem sobie przy lekko padajacym sniegu i temp. w okolicach 0°C.Lacznie jakies 50 km z czego polowa po polnych i lesnych drogach :lol: .Nawet na fotce widac troche sniegu mimo ze nad woda bylo go malo. Na polach okolo 5 cm opadu- bylo bialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 ha! też pośmigałem w sobotę po lesie, tyle że Dnieprem 9. Bez napędu jest jednak sporo gorzej w terenie. Jednak moja przejeżdżka skończyła się niestety przedwcześnie ;) Okazało się, że oszołomy na Białorusi "zapomnieli" dać nakrętkę kontrującą na śruby regulacji zaworów i ledwie doczłapałem się do domu dziękując bozi za obdarzenie Dnieperka 2 cylindrami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 Jak na razie to byl to tylko wstep i mam nadzieje ze juz w grudniu napada troche wiecej sniegu i zlapia mrozy ;) . Tak chociaz z 10- 15 cm by sie przydalo... Bo o wiekszych opadach w moim rejonie to nawet nie marze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 To przyjedź do mnie, tu nawet teraz jest gdzieniegdzie pow. 0,5 m.Pojedziemy zaprzęgami na fajny poligon, wykopiemy sobie jamę w śniegu i bedzie prawie jak pod Stalingradem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 Fajnie masz, u mnie takiego sniegu to juz dawno nie pamietam. Ale trzymam kciuki, moze w tym roku :buttrock: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny płaszcz Opublikowano 26 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 no śnieg w tym roku jeszcze niespecjalnie dopisał - choc samochodem na letnich kapciach juz drzewo zaliczyłem- a tu fotki z zeszłego sezonu (daje linki zeby nie zaśmiecać servera tym samym)psMichał a kogo zjemy jak bedziemy w tej jamie śniegu mieszkać - ponoć tam chłopaki kanibalizm uprawiali :buttrock: ? http://forum.motocyklistow.pl/download.php?id=5255 http://forum.motocyklistow.pl/download.php?id=5256 http://forum.motocyklistow.pl/download.php?id=5257 pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojkot Opublikowano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2005 :lol: Cześć, no jak tam jazda w zimowe dni?Nie ma za niskich temperatór więc jazda trwa cały czas. Dzisiaj rano co prawda była szklanka i było pare aut w rowie jak jechałem swoim dnieprasem, ale ogólnie spoko, daje radę.A za tydzień jest zlot w Dankowie i wybieramy się oczywiście na niego.Jedzie troche rusów i myśle że kumple od japonii też się skuszą.A więc spotykamy się na zlocie zimowym w Dankowie 22.01.05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2005 Michał a kogo zjemy jak bedziemy w tej jamie śniegu mieszkać - ponoć tam chłopaki kanibalizm uprawiali :) ?Upoluje się jakiegos grzybiarza :DA jak mieli nie uprawiać kanibalizmu skoro wszędzie był głód i wokół tyle mięsa leżało. W tym roku chyba nie pojeżdże po śniegu bo go nie ma :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi