pinkea Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Witam! Ciekawa jestem wiele co myślicie o Moto Magnus. Konkretnie chodzi o crossa. Czy jest to przyjazny sprzęt dla początkującego „motocyklisty”? A konkretnie chodzi o to: http://moto.allegro.pl/item340799138_cross...nus_110ccm.html Będzie on używany do jazdy po mieście [szkoła, praca] a w wolnych chwilach na wycieczkę do lasu [ spokojną wycieczkę]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 chiński shit Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyszunia1514 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 j/w niewarty tych pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.h Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Stanowczo NIE polecam!! Z kilometra zalatuje tandetą. Poza tym silnik 4t przy tej pojemności to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Az mnie gesia skórka przeszła :banghead: Broń boże. Poszukaj nastoletniej DT, RX czy cos takiego. To są sprzety :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinkea Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Dzięki za rade :biggrin: poszukam zatem czegoś innego. A może znacie jakąś stronę www gdzie są jakieś oferty? Bo no allegro i otomoto nie ma raczej dla mnie nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clicowawa Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Jezeli chcesz faktycznie pojezdzic to kup KTM A gdzie www.google.pl i szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi