Pitrx Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Mam taki problem, mam "miękkie" przednie amortyzatory. Jak sprawić żeby amortyzowały więcej.Gdzie dolać olej? Jak? Jak to zrobić żeby nie zapowietrzyć? Proszę o szybko pomoc bo rwę sie do jazdy ale mam za słabe amortyzatory Wystarczy mała nierównośćWgłębienie ~10 cm ( jak na enduro to taka nierównośc to powinna być pestka) a mi teleskopy obijają się o siebie. POZDRO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wi(L)ku Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) A zamiast dolewac olej to może lepiej była by jego całkowita wymiana na gęstszy. A jak to się robi w twoim Suzuki to nie wiem. Edytowane 30 Marca 2008 przez wi(L)ku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitrx Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) Wszystko jedno dolac wymienić ale jak?? JAK? Edytowane 30 Marca 2008 przez Pitrx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Wlej jakiegoś gestego hydraulika to bedziesz mial twarde... śrubka od odpowietrzania jest na gorze chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Obejrzyj swoje teleskopy od dolu, czy maja po bokach male srubki do spuszczenia oleju. Jesli tak to tamtedy olej spuszczasz, a wlewasz przez gorne korki.Jesli nie to znaczy ze musisz demontowac lagi i wylac olej gora, ta sama droga ktora go wlewasz.Temat powiniwnes zalozyc w mechanice 2T, gdzie twoi troche starsi i o wiele bardziej doswiadczeni koledzy napisali by ci szybko jak w twoim moto sie to robi.Tam go w kazdym razie przenosze. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitrx Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) Mam śrubki po bokach u dołu ale jak je odkręciłem nic nie poleciało tylko Sucho. Jakieś korki u góry były wspomniane pare postow wyżej ale ja tam nic nie widze tylko jakieś zaślepki są jak je wyjąłem to nic tam nie było może ma ktoś taie samo moto i wie jak to zrobić są jakieś śruby na samym spodzie teleskopów. pasuje klucz imbusowy. MOJE MOTO MAM W AWATARZE Edytowane 31 Marca 2008 przez Pitrx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 nie wymieniałem ale z tego co sie orientuje śrubki od spuszczania nie są z boku a na samym dole (pod spodem),do wlewania pod tymi zaślepkami powinny być śruby... Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 ja mam spust oleju z boku , a lagi pracuja plynnie czy sie bujaja jak nacisniesz ? Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi