Skocz do zawartości

Farbujące rękawice

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem nie dawno Alpinestars SP-2. Po pierwszym deszczy maiłem ręce jak kominiarz, co zrobić? Jest jakiś sposób na farbującą skórę?

Amputacja

Przepraszam ja tak strasznie przepraszam ale się powstrzymać nie mogłem!

Pozdrawiam.

A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija...

Amputacja

Przepraszam ja tak strasznie przepraszam ale się powstrzymać nie mogłem!

Pozdrawiam.

hehe ;)

Nie no ja raz wyprałem rękawiczki ( nalazłem wody z proszkiem do środka ) :icon_razz: Troszkę się farbowało ale później przestało :cool:

Nie należy tak robić :icon_mrgreen: No ale ta ciekawośc .. :biggrin:

no niestety kitajec sie nie wykazal. musiales trafic na kiepska partie. ja bym to oddal do sklepu.

MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy

serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne

Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500

Ja mam podobny problem. Co prawda to jakiś no name a nie markowy produkt ale farbują chyba tak samo. Radzę sobie zakładając pod spód cienkie rękawiczki bawełniane, takie jakie niektórzy zakładają do ślubu. Moje kiedyś były białe, teraz to kolor nieokreślony. Właściwie to bardzo nieokreślony ale patent działa. Recę mam czyste. W miarę.

• Administrator

Aby je doprowadzić do porzadku należy nic nie robić. Tzn eksploatować.

Farbowana skóra ma prawo puścić po dużym kontakcie z wodą. Po prostu je przesusz, w naturalny sposób, żadnych kaloryferów itd i pojeździj, pewnie trochę pobrudzi, potem może pod wpywem potu, ale powinno się ustabilizować.

pzdr

złożyć reklamacje, zażądać zwrotu pieniędzy, i kupić inne rękawice, jeżeli farbują rękawice takiej firmy jak alpina to skandal jak dla mnie ;)

Sa w ogole takie ktore nie farbuja ? ;)

:biggrin: