VARTAS Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Kupiłem nie dawno Alpinestars SP-2. Po pierwszym deszczy maiłem ręce jak kominiarz, co zrobić? Jest jakiś sposób na farbującą skórę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maderick Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 złożyć reklamacje, zażądać zwrotu pieniędzy, i kupić inne rękawice, jeżeli farbują rękawice takiej firmy jak alpina to skandal jak dla mnie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Kupiłem nie dawno Alpinestars SP-2. Po pierwszym deszczy maiłem ręce jak kominiarz, co zrobić? Jest jakiś sposób na farbującą skórę?Amputacja Przepraszam ja tak strasznie przepraszam ale się powstrzymać nie mogłem!Pozdrawiam. Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfernoRider Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Amputacja Przepraszam ja tak strasznie przepraszam ale się powstrzymać nie mogłem!Pozdrawiam. hehe ;) Nie no ja raz wyprałem rękawiczki ( nalazłem wody z proszkiem do środka ) :icon_razz: Troszkę się farbowało ale później przestało :cool: Nie należy tak robić :icon_mrgreen: No ale ta ciekawośc .. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 no niestety kitajec sie nie wykazal. musiales trafic na kiepska partie. ja bym to oddal do sklepu. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VARTAS Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Jeśli chodzi o zwrot to raczej nie ma mowy, Rękawice zostały zakupione na Allegro od prywatnej osoby. Tak więc chyba będę próbował doprowadzić je do pożądku domowymi sposobami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturXJ Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ja mam podobny problem. Co prawda to jakiś no name a nie markowy produkt ale farbują chyba tak samo. Radzę sobie zakładając pod spód cienkie rękawiczki bawełniane, takie jakie niektórzy zakładają do ślubu. Moje kiedyś były białe, teraz to kolor nieokreślony. Właściwie to bardzo nieokreślony ale patent działa. Recę mam czyste. W miarę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Marca 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Aby je doprowadzić do porzadku należy nic nie robić. Tzn eksploatować.Farbowana skóra ma prawo puścić po dużym kontakcie z wodą. Po prostu je przesusz, w naturalny sposób, żadnych kaloryferów itd i pojeździj, pewnie trochę pobrudzi, potem może pod wpywem potu, ale powinno się ustabilizować. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 złożyć reklamacje, zażądać zwrotu pieniędzy, i kupić inne rękawice, jeżeli farbują rękawice takiej firmy jak alpina to skandal jak dla mnie ;) Sa w ogole takie ktore nie farbuja ? ;) :biggrin: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Marca 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Są, z materiału. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil11 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Witam. Mialem ten sam problem tylko mi zafarbowaly na czerwono.:lapad: Zdarzylo sie to tylko 2 razy teraz juz jest ok, nie farbuja. Tak jak koledzy wyzej: uzywaj.Pzdr. Cytuj Fotograf ślubny WarszawaZdjęcia ślubne Ostrów Mazowiecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 ja z utiki GP PRO też zauważyłem lekkie farbowanie, ale to mija z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maderick Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Sa w ogole takie ktore nie farbuja ? :( :banghead: hmmmja mam probiker'a i nie farbują :icon_mrgreen: nawet w ostrym deszczu itp. rękawiczki oczywiście skórzane pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebanik Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Sa w ogole takie ktore nie farbuja ? :icon_mrgreen: :D Są, moje Modeki :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 A moje SP2 nie farbują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi