lukasz-aprilia Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 http://www.voila.pl/230/p07it/?1 No, no - kolejny ładnie prezentujący się szczękowiec od Airoha. Kształty coraz bardziej agresywny. Mam nadzieje, że wkrótce będe mógł powiedzieć Wam jak sprawuje się w czasie jazdy. Na razie krótki rys od importera: NOWOŚĆ AIROH MIRO Kaski z otwierana szczęką czyli popularnie mówiąc szczękowce cieszą się coraz wieksza popularnością wśród motocyklistów. Włoski producent kasków Airoh podążając za trendem na rynku w roku 2008 planuje wprowadzić do sprzedaży kolejny model szczękowca będzie nim MIRO, charakteryzujący się bardzo ciekawym kształtem o bardzo agresywnym wyglądzie. Model ten posiada oprócz możliwości otwierania szczęki takie funkcje jak, możliwość podłączenia zestawu bluetooth, wewnętrzne okulary przeciwsłoneczne, szybę nie parującą, wyjmowany środek do prania wykonany z materiałów oddychających, i wiele innych cech poprawiających wygodne użytkowania. Kask będzie dostępny w sprzedaży w kwietniu, cena ok. 850 zł. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Waga 1600 g - niezle! Ale pöki co tylko: czarny metallic i mat, oraz kremowy zölty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Mam od 3 sezonow AIROHA MATHISSE. Fajny kask. Ale czas na zmiany...W poniedziałek będę miął w rękach zamówionego wcześniej NOLANA N 103. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 pierwszy rzut oka i gdyby nie napis airoh powiedzial bym ze to szczekowiec caberga...rhyno bodajze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 pierwszy rzut oka i gdyby nie napis airoh powiedzial bym ze to szczekowiec caberga...rhyno bodajze no, to jakieś masz dziwne pojęcie podobieństwa. chyba, że jedynym kryterium jest fakt, że oba to szczękowce i wąska szyba kształtu okularów :notworthy: ja jestem ciekaw porównania ze stareńkim sv55, który jak widać dzięki niskiej cenie na wyprzedażach (i allegro) tanich wersji - jest hitem wśród szczękowcówjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi