Z3US Opublikowano 10 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 A więc mam pytanie. Mój kumpel robił sobie remont silnika w motorynie. Zmienił odrazu łańcuch i obydwie zębatki. Teraz gdy jeździ słychać czeszczenie z okolić tynej zębatki. I mam pytanie. Czy za jakiś czas jak będzie jeździł to zębatka sie dotrze (?) i niebędzie już czeszczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 10 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2003 1) możliwe, że się dotrze 2) trzeba się upewnić czy:-osie zębatek są do siebie równoległe-zębatki leżą w jednej lini-zębatka nie jest zwichrowana (mimo, iż nówka)-prawidłowo został dobrany rozmiar łańcucha do rozmiaru zębatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 11 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2003 Z3US proponuje, zebys poczytał czasami słownik ortograficzny.Twoje posty są tragiczne, i nie widziałem jeszcze Twojego posta bez błędów. Bowiem jak Cie widzą tak Cie piszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 11 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2003 Wiem że zrobiłem kilka błędów (śpieszłyem się bardzo) Zębatki są podobno w jedej lini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 15 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2003 A tak offtopik zapytam...Zeus, odpaliłeś w końcu tego Flashpointa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 15 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2003 nie :D A skąd o tym wiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 15 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zobacz kto adminuje na forum Flashpointa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 16 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2003 Hahaha, a skąd wiedziałeś że to akutrat ja jestem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 16 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2003 Drogą dedukcji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 Jesli nasmarowal lancuch i ma odpowiedni luz po wymianie zebatek nie powinno byc nic slychac. Troche dziwne... moze sie dotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi