crocop Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 (edytowane) Nic .........Sztuka polega na tym, aby wlasnie pozbawic tlumik tych dodatkowych scianek i wyciszaczy a samo wywiercenie otworu w tej rurce nic Ci nie da.Dopiero jak wywalisz jakas scianke lub ponawiercasz ja bedzie jakis efekt.Wydaje mi się, że przewiercenie na wylot tego elementu to właśnie utworzenie jednego nieprzerwanego ciągu w tłumiku. Edytowane 6 Czerwca 2008 przez crocop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomar Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Witam. Opróżnione wydechy w vn 800 i pojawił się problem gdyż przy niskich obrotach na biegu potrafi przerywać. Wiem że trzeba wyregulować gaźnik ale już to robiłem metodą prób i błędów i dalej lipa. Doradzi ktoś jak to rozwiązać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Kowalski Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Można wyregulować gaźniki z użyciem odpowiednich przyrządów, polecam strojenie z użyciem sondy szerokopasmowej. Z urządzeń dostępnych na rynku polecam Stag AFR, nieco drożej dostępne są też urządzenia marki Innovate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomar Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Dzięki kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artu3131 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Jak chcesz wolny wydech, to trzeba by założyć filtr powietrza K&N i Dyno Jet Kit do gaźnika, a później regulować.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi