Kjujik Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Jak na razie tylko kjujik się zgłosił, ale nie wiem jeszcze, czy mu KOCHANIUKA ŻONKA pozwoli :biggrin:Dzisiaj napisałem petycję z błaganiem o zgodę, dołączyłem 5 kg załączników i zaświadczenie od proboszcza i Naczelnika jednostki Ochotniczej Straży Pożarnej o mej nieposzlakowanej (narazie) opinii.Czekam na rozpatrzenie wniosku :buttrock: Żona już Postów twoich nie czyta? :icon_mrgreen:Ryzyk-fizyk, najwyżej będzie miska przy suficie i lodówka z kłódką :bigrazz: Co mi tam, raz kjujikowi śmierć :biggrin: pzdrkjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leenee Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Dzisiaj napisałem petycję z błaganiem o zgodę, dołączyłem 5 kg załączników i zaświadczenie od proboszcza i Naczelnika jednostki Ochotniczej Straży Pożarnej o mej nieposzlakowanej (narazie) opinii.Czekam na rozpatrzenie wniosku :D Hehe wniosek rozpatrzę, jeszcze tylko zapomniałeś dołączyć 3 zdjęć! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Jak na razie tylko kjujik się zgłosił, ale nie wiem jeszcze, czy mu KOCHANIUKA ŻONKA pozwoli :) No jak to, a ja? Wypełniłem formularz i wysłałem nienaganne CV... ;) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Proponował bym godzine spotkania na 9 : 30 ...Może wreszcie jakieś konkrety...Jeśli są chętni na jazdę w grupie do Sochaczewa, to startujemy z parkingu pod TESCO na Górczewskiej :D Zbiórka w niedzielę, godzina 9:30.Ruszamy o 10:00 A teraz wszyscy zaklinamy pogodę :biggrin: R. :crossy: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ale dla przyjaciół jestem Lena :biggrin:Co do WZtek to sama też je umiem robić, więc na pietro mozna się wkradać, ale nie koniecznie z WZką. NO własnie to znajdę jakiś transport :D Jak na razie tylko kjujik się zgłosił, ale nie wiem jeszcze, czy mu KOCHANIUKA ŻONKA pozwoli :crossy: No i wszystko jasne Kludek jedziesz? Ja mam zamiar w sobotę obskoczyć Przybor.cin? czy jak sie to nazywa A w niedziele z rana Chochaczew... Tylko nie wiem jak to będzie bo od dwóch dni mam ,,kasze" na obiad....musze się poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 No i wszystko jasne Kludek jedziesz? Ja mam zamiar w sobotę obskoczyć Przybor.cin? czy jak sie to nazywa A w niedziele z rana Chochaczew... Tylko nie wiem jak to będzie bo od dwóch dni mam ,,kasze" na obiad....musze się poprawićNo ja w Piątek jade do tych Przyb ..... in, więc w Sobote sie widzimy, pewnie będe wracał z wami, a w Niedziele nie wiem czy będe w stanie :D Ale nie wykluczam, nie wykluczam ....................... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Hehe wniosek rozpatrzę, jeszcze tylko zapomniałeś dołączyć 3 zdjęć! :icon_twisted:jakies specjalne wymagania co do zdjec? portret, bikini itp?? :icon_twisted: No jak to, a ja? Wypełniłem formularz i wysłałem nienaganne CV... :icon_mrgreen:Ty oczywiscie nie przeszedles nawet 1szego etapu kwalifikacji wiec nie fikaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Klod mi podrzucił temat i również sie pojawie :) Ale tyż nie mam ściganta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leenee Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 jakies specjalne wymagania co do zdjec? portret, bikini itp?? :clap: Hehe jedno portretowe, żebym mogła sobie narysować i nad łóżkiem powiesić, drugie może być w bikini, a trzecie dowolne :icon_razz: Wytapetuje sobie nimi sypialnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leenee Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 (edytowane) Dziękuję wszystkim przybyłym Oraz organizatorom imprezy!!! Edytowane 7 Kwietnia 2008 przez leenee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 otwarcie było całkiem fajne :icon_twisted: impreza później też trasa do Sochaczewa całkiem milutka choć ciut mokra dla zainteresowanych link do fotek http://hiszpan222.fotosik.pl/albumy/406913.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Może wreszcie jakieś konkrety...Jeśli są chętni na jazdę w grupie do Sochaczewa, to startujemy z parkingu pod TESCO na Górczewskiej :crossy: Zbiórka w niedzielę, godzina 9:30.Ruszamy o 10:00 A teraz wszyscy zaklinamy pogodę :cool: R. :)No po prostu porażka :wink: A Klaudiusza ponoć niemoc nagła dopadła i nie dojechał ;)Dziękujcie Nowemu011 bo Wam honor uratował :D pzdrkjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 No po prostu porażka :D pzdrkjujik a kto byl organizatorem waszego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 a kto byl organizatorem waszego spotkaniaBardzo Rdzenni Motocyklisty Iz Sochaczewia.kjujik jako ludność napływowa tylko tumult czynił.A za waszego to w ryj walą :wink: Złośliwy Bzyczku :D pzdrkjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Przyjechaliśmy o... 16 :biggrin: Nie było już nikogo, ale mieliśmy okazję poznać organizatorów i posłuchać relacji że tak powiem "na gorąco" :bigrazz: Ale wycieczka całkiem przyjemna, koncertowo władowałem się przed samymi Plecewicami w dziure przy wyprzedzaniu i pogiąłem felgę :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi