malin1992 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Mam taki problem.... Mam Cz 350 po kapitalce czyli: regeneracja wału, szlif cylindrow, itp. i nie wiem ile mam ja docierac czyli ile literków paliwa mam wyjeżdzic bo licznik mi nie dziala...???? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=3360&hl= Jeden z wielu tematow, jakie znajdziesz wpisujac w wyszukiwarce '' docieranie'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 I sru do Mechanika 2T. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 (edytowane) Podstawowa zasada jest zeby nie przegrzac silnika i nie jezdzic dlugotrwale na stalych obrotach. Edytowane 21 Marca 2008 przez Maatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 na stałych można jeździć grunt żeby nie jeździć ciągle na wysokich na motogodziny możesz docierać mając obrotomierz jak nie masz żadnego sprawnego zegara to na litry benzyny.........wlej sobie 2l czy 5 jeź jakąś trasą która wiesz ile ma kilometrów i w karnistrze weź troche i jedź tą trasą raz 2 3 aż ci zgaśnie z braku paliwa.........potem matematyka wyjdzie ci ile pali na 100km następnie weź przyjmij zawyżoną wielkośc np wyszło ci 5/100 przyjmij 6/100 (lepiej docierać za długo niż za krótko)i teraz masz zrobić 500km więc 5x6=przepalić 30l benzyny...... lepiej przyjąc zawyżoną wartośc bo jak średnio ci spali mniej to najwyżej zrobisz na dotarciu z 50-80km więcej nic sie nie stanie ...... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 No i jeszcze nie zapomnij o wiekszej dawce oleju w paliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin1992 Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 No i jeszcze nie zapomnij o wiekszej dawce oleju w paliwie. dzieki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 dzieki :P Niema za co, od tego jest forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi