granat Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 To miejest rdza tylko jakieś syfy niedmyte może żle wytarty woskCo do malowania najpierw podkład potem baza koloru na bazę szparunki naklejane niestety a na koniec 3x bezbarwny akryl Wszystko z firmy DU POINT cholernie drogi lakier ale jest chyba jeden z najlepszychHehehe, noooooo kolego WSK TOTALNA MASAKRA!!!!!Przesadziłes z polerka ale ten blask własnie powala na kolana:-)piechne to jest:-)Dla mnie bomba, jakem Granat:-) http://www.wbv.pl/gallery.php?entry=images...ing2ztlzrjm.jpgAle masz fajna stajenke:-) duzo kuullowych koni stoi, no to masz kulka lat z głowy zeby to pozamiatac do porzadku:-)powodzenia:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Wyglada slicznie lakierek ale cene swoja tez ma.Rozjasnialem w photoshopie lakier to nawet linki widac jak sie w ramie odbijaja :icon_razz: Ja mam zamiar walnac swoja akrylem i szparunki recznie pedzelkiem lub z maskowania i polerka. Ale te Twoje szparuneczki calkiem calkiem :biggrin: Sam wycinales na ploterze czy kupowales gdzies w necie? Szarych z tym logiem jeszcze nigdzie nie widzialem. Jesli nie tajemnica i problem to mozna linka w sieci lub jakis wzor w pdfie czy jakims pliku ? :D Szparunków malowanych z maskowaniem nie musisz polerowac jesli zdejmiesz maskowanie po kilku min. od nałożenia farby (tak zeby jeszcze była mokra ale nie spływała na boki) i wtedy przygrzejesz je delikatnie suszarką do włosów od mamy. W ten sposób świeza farba rozleje się minimalnie na boki czyli pozbędziesz się krawedzi szparunka i nie bedzie wyczuwalny nawet paznokciem. Ale musisz uważac z tą suszarką zeby nie przedobrzyć bo wyjdze Picasso. Poćwicz na czymś. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Granat na silniku jest chrom a nie polerka. :icon_mrgreen: Jeżeli o niego chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz87 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Pytanko do HIUS'a czy to byla baza do twojej laleczki ?http://allegro.pl/item319438186_wsk_1957_rarytas.htmlJesli tak to pelen szacunek za efekt i czas w jakim sie wyrobiles :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Pytanko do HIUS'a czy to byla baza do twojej laleczki ?http://allegro.pl/item319438186_wsk_1957_rarytas.htmlJesli tak to pelen szacunek za efekt i czas w jakim sie wyrobiles :banghead:Oj chyba nie bardzo :banghead: . WSKa Hius'a juz jakiś czas kraży w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Wyglada slicznie lakierek ale cene swoja tez ma.Rozjasnialem w photoshopie lakier to nawet linki widac jak sie w ramie odbijaja :banghead: Ja mam zamiar walnac swoja akrylem i szparunki recznie pedzelkiem lub z maskowania i polerka. Ale te Twoje szparuneczki calkiem calkiem :notworthy: Sam wycinales na ploterze czy kupowales gdzies w necie? Szarych z tym logiem jeszcze nigdzie nie widzialem. Jesli nie tajemnica i problem to mozna linka w sieci lub jakis wzor w pdfie czy jakims pliku ? :banghead: Pierwsze wsk to właśnie było takie logo które jak się dobże przyjżeć to miało symbolizować silnik lotniczy odrzutowy takie zresztą było na tym baku ale bardzo nieczytelne co do szparunków robiła mi chyba firma ,,,,,,,, jacwalc,,, ale spierdolili totalnie na baku są za male na puszkach też może teraz robią lepsze, lakiernik nalepił i po bólu przepadło co do loga to chyba mam jeszcze jedno ale niewiem napewno zresztą zawsze można zamówić u nich. Kolor kupiony to nie szary tylko srebrny zdjęcia przekłamująpostaram się ich znależć w sieci ale nie dzisiaj bo przy sobocie zawsze zakwaszam organizm do b=ólu i dopiero przejrzę na oczy w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Granat na silniku jest chrom a nie polerka. :notworthy: Jeżeli o niego chodzi.Eeee, chrom????No ja ciez pier...tego, no to max:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Oj chyba nie bardzo :notworthy: . WSKa Hius'a juz jakiś czas kraży w sieci. Tak ale nie teraz to przecież robiłem .Łącznie 4 miesiące maks i to za długo przy takim bzyczkuale jak się zbieram za remont to mam prawie 90 % części i tylko grupuję i wysyłam to do polerki aluminium potem z polerki wysyłają prosto do Tarnowa i z Tarnowa przychodzi już do mnie gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Pełny szacun:-)moze ci sprezentuje moja wsk ta dwuramówke? TY na pewno ja wskrzesisz:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Gdzie bym miał śmialość pozbawiać cię przyjemności tworzenia pięknego pojazdu. Toż serce by mi pękłoA jak tam twoje odrzutniki oleju???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 negocjuje kompletny silnik za 400 i h...:-)moze osobno kupie na bajzlu zaczynaja sie bedzie jeden po drugim wiec pewnie gdzies trafie, mam czas, zanim moja sedzina ochłonie zrobie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil91 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 MZ Trophy mojego sasiada. :bigrazz: Wymienione tylko czesci eksploatacyjne (motor od 1968 roku sluzy do okazyjnych przejazdzek). Zalozony tylny kufer - brak ingerencji w konstrukcje + niebieska tasma na zbiorniku ("tjuning" PRL-owski). Naprawde swietny sprzet w doskonalej kondycji - starszy pan chce go opchnac za 4-5 tyś jesli jest ktos chetny. :icon_eek: http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=3c2aa2afc7f59820 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 No fajna, ale troche za maxymalnie poleciał z cena:-)jeszcze nie czas na maszyny z lat 60-tych:-)chyba ze mowa o janku ceny szaleja:-)chyba se kupie i zakisze w stajni na zas a po kilku latach kupie sobie za niego dom:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi