Skocz do zawartości

kurtka, kask

Rekomendowane odpowiedzi

Mam w planach kupić jakąś skórę oraz kask... Na pierwszy rzut oka ten zestaw wydaje się godny uwagi.

Skóra - http://www.allegro.pl/item325882992_kurtki...ackfalcon_.html

Kask - http://www.allegro.pl/item326922810_gpmoto...zsza_polka.html

Brać, czy poszukać jakichś używanych z górnej półki?

myślimy, że powinieneś więcej czytać, a mniej pisać. przynajmniej ja :P temat zarówno kasku jak i kurtki był wałkowany bądź ile razy na forum - wystarczy przeglądnąć choćby tematy z ostatniego miesiąca, jeśli już odczuwasz niechęć do wyszukiwarki

po drugie: na przyszłość bardzo proszę o sensowne formułowanie tematów. po przeczytaniu tysięczny raz "co myślicie" zaczynam mieć drgawki i jak najgorsze myśli o inteligencji piszącego, który na forum liczącym -naście tysięcy ludzi, -dziesiątki tysięcy wątków, nie potrafi w czytelny sposób sformułować pytania

po trzecie: istnieją już wątki dotyczące zarówno kasków, jak i kurtek - na upartego pewnie nawet w podanym przedziale cenowym. więcej sensu na dopisanie swoich pytań do istniejących tematów, niż zakładanie nowego (na dodatek z tematem nie dającym żadnej informacji)

jsz

ps. na twoim miejscu nie spodziewałbym się zbyt wielu użytecznych odpowiedzi...

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

Podpisuję się pod wypowiedzią jeszua, ale będę trochę bardziej użyteczny :icon_mrgreen:

Dożuć 70 zł i kup NOLANA N 84 o wiele lepiej wyposażony niż ten Lazzer z linku. Jak poszukasz i podzwonisz to spokojnie znajdziesz N84 za 730 zł. Ewentualnie Lazer Fiber PRO.

Pozdro

forum nie jest tylko od czytania (także uwag modów), ale też od pisania :icon_mrgreen:

czy temat takiej kurtki był poruszany :icon_mrgreen:

ale do rzeczy:

chyba więcej opini o skórach znajdziesz w chopper/cruiser. Ja mam taki krój kurtały - tylko inna firma- moim zdaniem, oprócz ramoneski, najbardziej uniwersalna skóra-pasuje od street'a do choppa. Ta na fotce ma dwa zamki - czyli możesz założyć 2 bluzy+ sweter i śmigać, bardzo przydatna sprawa, cena także ok, tylko przed zakupem dokładnie sprawdź wymiary... do twojego sprzęta zestawik bardzo dobry, no i nówki sztuki... :flesje: